бетано най-добър сайт за слот игри
Твоята трибуна

ВИДЕО: ЕКСКЛУЗИВНО В TP: Играч на Локомотив показва на вратар къде ще бие дузпа

TribunaPlovdiv.bg по традиция дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. На електронната ни поща пристигна писмо изпратено от наш читател, който ни изпрати изключително интересен материал. Читателят уверява, че определени играчи на Локомотив играят симулативно и участват в уговорени мачове. Към писмото бе прикачено видео и снимка, които показват как футболист на Локомотив показва на вратаря на Любимец, къде ще изпълни дузпа отсъдена от главния рефер.

Здравейте,

Искам да ви предоставя един клип заснет от фен на Локомотив. Въпросният мач се изигра миналото първенство и е между отборите на Любимец и Локомотив Пловдив, с президент Коко Чалгаджията и треньорче Александър Станков ( който вчера каза ,че записите които предоставиха феновете са монтаж). На клипа се вижда как футболиста, който бие дузпата показва с ръка в коя страна ще я бие на вратаря на Любимец и той естествено я хваща.

duspa

И единият и другият до днес твърдят ,че са в ЛОКОМОТИВ от любов към клуба и неговите фенове . Резултата на срещата не е важен. Важното е единствено и само как е изигран въпросния мач.

От доста време, ние ОРГАНИЗИРАНИТЕ ФЕНОВЕ искаме да се обърне внимание на лицата Динев и Станков. По-точно, как те нареждат мачовете на любимият ни отбор. Това е информация, която имаме от няколко бивши и настоящи футболисти, но ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА, БФС се правят на глухи. От другата страна медиите на една политическа клика опит ват да изкарат въпросните лица като СПАСИТЕЛИ, едва ли не, ако тях ги няма и ЛОКОМОТИВ няма да го има , а Нас феновете, които искат да се махнат – 20-30 лумпена, които живеят на гърба на ЛОКОМОТИВ. Е, направете една статистика колко публика имаше преди и по време на управлението на въпросните лица, и ще си направите сметка дали 20-30 човека са против него!

ПРЕДОСТАВЯМЕ ТОЗИ ЗАПИС НА ВАС С ЦЕЛ ДА СЕ ПОТВЪРДЯТ НАШИТЕ ДУМИ С КОНКРЕТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО!

КОКО , САШО , НЯМАТЕ МЯСТО НА НАШИЯ СТАДИОН, В НАШИЯ ДОМ. АКО ТРЯБВА ЖИВОТА СИ ЩЕ ДАДЕМ , НО ЩЕ ВЗЕМЕМ И ВАШИЯ!!!

LAUTA ARMY !!!

Изпратил: Lauta Army

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

*TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права. Изпрателите материали гарантират за това, че те държат авторските права върху дадения материал.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

9 Коментара

  1. Първо в този клип няма нищо нередно.нитп пък се доказва нещо.Вие май се чудите от къде да си вадите лъжите.И НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ СЕЗИРА ПРОКОРАТУРАТА СЛЕД ТАЗИ СТАТИЯ ПЪРВО ЗА КЛЕВЕТА И ВТОРО ЗА ЗАПЛАХАТА В КРАЯ НА СТАТИЯТА….

    1. Статията ни е изпратена от наш читател и се публикува в секцията “Твоята Трибуна”. Ясно е записано в секцията “Изпрати ни материал”, че TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

  2. жалки жълти еничари ХРИСТО БОТЕВ ще се обърне в гроба от срам.За трибуна и стадион лапате на Доган големия клон.
    Единствената публока опъвала турски флаг сте вие.Вие сте жалки минетчии на Доган Делян и Цветан(боклуците опропастили тази държава оп да не забраавя най якия ви фен Барека) така че “жълто -черни мюсюлмани всичките в Турция и лапайтееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

  3. Д.Г.Д. Еничари жълти … Вие и вашите турски господари. Задавете с жълта повърня и отървете България от вас и ващто турско жълто …

  4. Мръсни селски продажници. Да умрете дано. Дейба вашата майка дейба. БОКЛУЦИ ГНУСНИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker