Ботев ПловдивФутбол

Виваком разработва апликация на Ботев

VIVACOM стана официален спонсор на един от най-популярните футболни клубове в България – ПФК „Ботев”, Пловдив. Срокът на партньорството между телеком оператора и футболния клуб е за една година. Жълто-черните ще дебютират с логото на новия си спонсор от началото на сезон 2014/2015.

Според договора за партньорство, подписан последните дни от 2013 година, марката на VIVACOM ще бъде позиционирана върху екипите на представителния отбор и ще присъства на стадион „Христо Ботев”, на тренировъчния център на клуба и младежката школа. Предвиждат се също така и различни възможности за съвместни маркетингови активности и търговски предложения, насочени към хилядите почитатели на  футбола, както и предлагането на разнообразно тематично съдържание, свързано с живота и представянето на клуба. Ще бъде разработено и специално мобилно приложение, което ще дава достъп в реално време до програмата за мачовете, резултати, снимки, видео и новини, свързани с отбора.

„Партньорството с ПФК Ботев е нова и важна стъпка в политиката на VIVACOM за подкрепа на българския футбол и българския спорт като цяло.  Искрено вярвам, че това сътрудничества ще е много ползотворно и иновативно и пожелавам на отбора успешно представяне, както в българското първенство, така и на европейската сцена”, споделя Александър Грънчаров, Главен маркетинг директор на VIVACOM.

„Подкрепата на спонсор като VIVACOM е доказателство за добрия имидж, който нашият клуб продължава да гради и своеобразна оценка за работата, която вършим в последните години. VIVACOM е най-прогресиращата телекомуникационна компания в България и вярвам, че това партньорството ще бъде от полза и за двете страни”, заяви председателят на съвета на директорите на Ботев Юли Попов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker