Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Взеха 2,3 млн. лева от “Лаута” и 680 хил. лева от “Колежа” за ремонт на Голямоконарско шосе

Общинският съвет гласува и одобри изменението на бюджета на Община Пловдив, предаде TribunaPlovdiv.bg. С 35 гласа “за”, 9 “против” и 4 “въздържал се” предложението бе прието.

Това пък позволява да бъдат пренасочени средства от тези за реконструкция на стадионите на “Локомотив” и “Ботев”, като на двата клуба ще им бъдат взети общо 3 млн. лева.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

2,3 млн. лева ще бъдат взети от “Лаута”, докато 680 хиляди лева ще бъдат тези от “Колежа”. 542 хиляди лева пък ще бъдат пренасочени и от спортната зала на ЕГ Иван Вазов.
Всички тези средства ще бъдат пренасочени за ремонта на Голямоконарско шосе. С парите ще се финансира изграждането на ВиК съоръжения, осветление и озеленяване.

Коледен Шанс в WINBET! Много промоции с награди за общо 1 млн. лв.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker