ЛевскиФутболЦСКА

Взеха важно решение за големия финал за Купата на България

Финалът на турнира за Купата на България остава на 11 май, от 19:00 часа и датата му няма да бъде променяна, потвърдиха за „Тема спорт“ източници от професионалната футболна лига.

В последните дни в медийното пространство се появиха информации, че се обсъжда възможността битката за златните медали да бъде насрочена за неработен ден и по-конкретно за 15 май, неделя. Такива бяха призивите и на различни фенски групи на двата тима, както и на неутрални любители на футбола. Твърдеше се и че полицията е настояла двубоят да започне в 17:00 часа, за да е сигурно, че ще приключи по светло, каквато е практиката в това дерби.
В крайна сметка обаче финалът остава на датата, на която бе обявено, че ще се проведе още в началото на годината и нейна евентуална промяна не е била обсъждана. Още когато станаха ясни полуфиналните двойки и се появи шанс в битката за трофея да се срещнат ЦСКА-София и Левски, е било уточнено с органите на реда, че при такъв развой на събитията началният час на срещата ще е 19:00. При други съперници, той щеше да е 19:30 или 20:00 часа.
Армейците са символичен домакин на двубоя, като това означава, че феновете им ще бъдат настанени в секторите А и Г. Тези на сините пък ще заемат места в секторите Б и В. През тази седмица ще бъде решено каква да бъде цената на билетите. През миналата кампания трофея си оспорваха ЦСКА-София и Арда, а феновете плащаха по 15 лева за място в секторите зад вратите и по 25 лева за двете централни трибуни. Възможно е обаче сега цените на талоните да бъдат завишени с оглед огромния интерес към срещата.
Финалът ща бъде най-посетеният двубой през настоящата кампания, но заради мерките за сигурност и буферните зони няма да премине рекорда за български мач през този век, поставен през 2016-а на финала ЦСКА – Монтана. Тогава на „Васил Левски присъстваха 35 500 зрители.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg