ВетераниМарицаФутбол

Ветераните на Марица изпуснаха Левски Карлово след 3 греди и куп пропуски

Ветераните на “Марица” и участникът в Югоизточна “В” група “Левски” (Карлово) изиграха контролна среща, която се проведе в село Дъбене. Двата отбора демонстрираха добър футбол на тежкия терен.

Ветераните на “Марица” откриха резултата през първото полувреме. Те се възползваха от грешка в състава на “Левски” (Карлово), организираха бърза контраатака, която завърши с подаване към Веселин Тосев, който хладнокръвно пусна топката покрай вратаря на карловци за 0:1. Ветераните удариха 3 греди, направиха още доста пропуски пред карловската врата. След силните минути последва отпускане и домакините организираха натиск. В резултат на това Иван Караганчев от добра позиция успя да изравни резултата – 1:1. До края на двубоя ново попадение не падна и срещата завърши наравно 1:1.

“Полезна проверка за нашия тим. Много хора могат да подценят подобна проверка срещу ветерани, но голяма част от играчите на “Марица”, мога да кажа, че все още “стават” за сериозен футбол. Доволен съм, футболистите се натовариха максимално на тежкия терен. Успяхме да направим и хубави неща на терена.”, сподели пред сайта zona90.com наставникът на Левски (Карлово) Румен Иванов.

Контролата, която изиграха ветераните на “Марица”, беше част от подготовката за полуфинала на републиканското първенство по футбол за ветерани, който предстои.

За “Левски” (Карлово) предстои последната проверка преди започването на пролетния дял на шампионата. На терена в село Дъбене възпитаниците на Румен Иванов ще се изправят срещу състава на Спартак (Пловдив). Двубоят е с начален час 11:30 часа.

Фейсбук страница на Марица

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker