Букмейкърски новини и казино бонуси

Верижен Дерби Бонус – 60 лв. за игра този уикенд

Клиентите на WINBET могат да получат до 60 лв. под формата на бонус залози ако поставят квалифициращ залог на някоя от предложените по-долу срещи:

Барселона – Реал Мадрид (28.10.2023 г., 17:15 ч.)
ПСВ Айндховен – Аякс Амстердам (29.10.2023 г., 15:30 ч.)
Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити (29.10.2023 г., 17:30 ч.)
Наполи – Милан (29.10.2023 г., 21:45 ч.)

Залог на стойност от 20 лв. или повече, поставен преди избраната от клиента среща да е налична в секция „На Живо“, ще носят 20 лв. бонус безплатен залог за игра на живо на следващото топ дерби.

Пример: При квалифициращ залог, спрямо описаните по-долу условия, поставен преди избраната от клиента среща (Барселона – Реал Мадрид) да е налична в секция „На Живо“, клиента получава 20 лв. бонус под формата на безплатен залог за игра На Живо на срещата ПСВ Айндховен – Аякс Амстердам.

Залогът трябва да бъде единичен с минимална сума 20 лв. и минимален коефициент 1.6.
За квалифициращи залози се зачитат само залози, поставени преди конкретните срещи Барселона – Реал Мадрид, ПСВ Айндховен – Аякс Амстердам и Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити да са налични в секция „На Живо“.

* Залози, поставени на пазари с 0% марж, персонални завишени коефициенти (Power Boost) и селекции със завишени коефициенти, не дават право за участие в промоцията.

Всеки клиент, поставил квалифициращ залог ще получи 20 лв. (или еквивалентната в евро) под формата на безплатен залог.

За всяка една от срещите WINBET предлага и специални предложения от пазари, както и супер завишени коефициенти, на които си струва да се обърне внимание!

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker