НационалиТопФутбол

Венци Стефанов: Това не беше мирен протест! Наследството на Боби е пагубно

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че времето на Борислав Михайлов като шеф на БФС “очевидно е свършило”.

profittips-the best football tips

“Това не беше мирен протест. Убеден съм, че полицаите нямаше да употребят сила, ако не беше необходимо. За съжаление много години се търпяха всички тези неща, тези издевателства и сега се стигна до тази ситуация.

Че Боби Михайлов има кусури – има! Но всичко трябва да стане по цивилиазонен начин. Не с насилие. Аз съм за ред и дисциплина в държавата.

Наследството на Боби е пагубно, той трябваше да излезе пред всички и да каже: “Хора, това е така, това е така, това е така”. Аз не подкрепям и Бербатов. Това трябва да е ясно. Авторитетът на българския футбол отиде на кино.

Аз съм на 74 години и съм видял много протести. Никой не може да ме убеди, че полицията е предизвикала този хаос.

profittips-the best football tips

Лечков и Костадинов са дали много на българския футбол. Аз съм му казал грешките на Михайлов, но ме заболя устата да повтарям. Българският футбол трябва да принадлежи на българите. В отборите трябва да има най-малко 6 българи, които да играят, но те не го направиха това нещо. Не мога да ви кажа поради какви интереси.

profittips-the best football tips

Какво трябва да последва сега? Боби Михайлов явно няма да е президент на футболния съюз. Ще има нови избори. Но… трябва да има ред в държавата. В това съм категоричен.”, каза още Стефанов пред “Топспорт”.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker