Футбол

Венци Стефанов разгневен: Това е цинизъм с труда на хората

Венцеслав Стефанов е гневен от това, че някои хора поставят под съмнение победата на “белите” над Локомотив (Пловдив) с 5:2, отричайки думите, че мачът е поръчков:

“Искам да кажа, че поръчковата журналистика не води до нищо добро. За тези 22 години, в които се занимавам с футбол, единствено от жени журналистки не съм прочел глупости, а от десетки мъже. По този начин не се помага на българския футбол. Играчите като прочетат, че са играли в уреден мач или нещо такова, това не им действа възпитателно, нито е нещо добро”.

“Това е цинизъм с труда на хората! Момчетата се борят и побеждават, а след това четат, че са носени на гърба от някой рефер. Точно срещу Локомотив (Пловдив) съдията си свърши работата перфектно. За мен всичките му отсъждания са точни”.

“Аз съм на 67 години. Толкова мъка, болка и радост съм изтърпял във футбола, че приказките за купени и уредени мачове вече са ми дошли до гуша. Знаеха се кои бяха хората, които се занимаваха с тези неща, и те доста отдавна не са в българския футбол. В момента силите на отборите са изравнени с изключение на 1-2 клуба, които са доста над останалите.

Всеки може да победи всеки, така че стига с тези купени мачове, обръщалки. Сега ще кажете, че Барселона даде мача на Алавес, така ли? Ако беше тук, българските журналисти щяха да разпорят Барселона”, отсече Венци Стефанов пред “7 дни спорт”.

Подобни

2 Коментара

  1. Стига с тия глупости .С такива приказки изгонихме Коко сега и Крушарски ли искате да изгоним и без това си намери отбор в Словения.Стига моля ви спрете.Оставихме да си тръгнат Кавдански Ванката Стефан Велев .Накой идиот пенсионира Туната друг идиот не даде 300 лв повечена Крум и той стана жълт -Не харесаха Диго Фераресо и не го искаха в отбора За сметка на всички тия класни футболисти докараха недоразумението Везалов.С този мач няма да вземем.И за да не се ядосвам докато този играе аз на стадиона няма да ида .Вън Везалов от отбора

  2. Тото има само в болните мозъци на тези, които смятат така! Това вече граничи с кретенизма! Лошото е, че мача не е уреден, а играчите и треньора объркаха всичко! Бездушниците си помислиха, че са били още през първото полувреме, а Илиан обърка тотално смените, като първата беше фатално грешна! Не може да ти се контузи центеалния защитник а другия ти такъв на терена да играе десен бек и вместо да върне Везалов в центъра на защитата където му е мястото и да пусне Пламен Крумов, който по принцип р такъв, да пуска онова 19 годишно момче на мястото на Котев! Смяната на Райков беше другата голяма грешка! Като прибавим и отпускането на останалите и резонното им физическо отпадане след 60-тата минута трагедията беше налице!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker