Локомотив ПловдивФутбол

Велин Терзиев: Сигурни сме, че има играчи, които играят по симулативeн начин

Председателят на фен клубът на Локомотив Пловдив Велин Терзиев обясни, защо се стигнало до това привърженици на “черно-белите” да нахлуват на тренировката на отбора в събота.

Терзиев категорично отрече, че същите тези фенове, които прекратиха тренировката преди двубоя с ЦСКА са надраскали терена със свастики. Той допълни, че никой от привържениците няма общо с това Данчо Господинов да не започне като титуляр двубоя с столичани.

“Имаше момчета, които отидоха да поискат обяснение от една част от футболистите, за които има съмнения, че невинаги играят на 100%. До крайности не се е стигало, ние сме мъже, можем да се разберем само с думи. Вижда се, че някои не се раздават във всеки мач, но причината не е на 100% ясна”, заяви Терзиев в “1:1” по Канал 3.

Дали това е довело до оставяне на Йордан Господинов на пейката срещу ЦСКА Терзиев отговори: “Имаме съмнения, че не играе винаги на 100%, но ние не можем да пренареждаме състава. Има си старши треньор за това. А отговор защо някои играчи невинаги играят на 100% трябва да дадат хората най-отгоре.”

“Не мога да коментирам за кои двубои точно имаме съмнения, защото, ако кажеш нещо, трябва да имаш доказателства. Дори да няма такива уговорики, при всяка една грешка на дадени играчи, феновете мислят, че има дадена уговорка. В момента феновете боледуват.”

Терзиев предложи вариант за излизане от тежката ситуация: “Според мен има два варианта. Или трябва някой да закупи акциите и да покрие задълженията, или да създадем ново АД с нови собственици и да започнем отначало. Всяко начало е трудно, но ние трябва да го преболедуваме. Не искам да се превърнем в отбор от ранга на Славия, които имат по 100 фенове на мачовете си. В последните мачове играем с отбори от топ 5: срещу Левски имаше 2500-3000 човека, с Лудогорец – под 1000. Днес пак мисля, че бяха около 1000. Това е срамно за историята на Локомотив. Откакто съм роден, не помня такова нещо да се е случвало.”

Терзиев поздрави играчите за победата над ЦСКА, като отрече да знае кой е пробил дупката на стадион “Локомотив” в събота вечерта и нашарил стадиона със свастики: “Не мисля, че са наши привърженици, но не мога да съм на 100% сигурен.”

Накрая Терзиев призова президента на клуба Коко Динев да седне на една маса с феновете, за да се “разберат” очи в очи.

Още след Локомотив – ЦСКА :

Ще остане ли Камбуров при смяна на собственика в Локомотив – вижте какво каза той

TribunaPlovdivTV HD: Вижте радостта на „черно-белите“ след победата над ЦСКА

TribunaPlovdivTV HD: Мето Стойнев: Феновете се опитват да търсят под вола теле

СНИМКИ: Мотивиран Локомотив свали от облаците размечталия се ЦСКА

TribunaPlovdivTV HD: Камбуров: Феновете са прави, мъжете ще си тръгнат от Локомотив 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker