ЛегендиЛокомотив ПловдивФутбол

Великият Аякс е изпратил подарък на Зума

Почетният президент на Аякс Сяк Сварт е изпратил подарък за колегата си от Локомотив Христо Бонев. Новината съобщи треньорът на старшата възраст на черно-белите Димитър Палазов, пише в.”Марица”.

Той е на едноседмична специализация в гранда от Амстердам, където е наблюдавал тренировките в гарнитурите на една от най-добрите академии в света. Палазов е имал среща и с генералния директор на четирикратния европейски клубен шампион Едвин ван дер Сар.

Със Сяк Сварт Димитър Палазов се засича в клубния ресторант. Сварт, който е част от гениалния тим на Аякс от началото на 70-те години го пита от къде е и като научава, че е от България и Локомотив Пловдив, веднага си спомня за стария си приятел Христо Бонев.

“Българският футбол за г-н Сварт е Христо Бонев и Христо Стоичков. Той много се зарадва, като разбра, че работя в клуба на Бонев. Покани ме в кабинета и разписа една снимка, която да донеса на Христо Бонев”, разказа Палазов.

Интервю с Димитър Палазов с впечатленията му от Аякс и работата с подрастващите в академията на клуба, очаквайте в понеделник.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker