Ботев ПловдивФутбол

Вандер и Артур държат на тръни Станимир Стоилов

Бразилците в Ботев (Пд) Вандер Виейра и Артур Енрике държат на тръни старши треньор Станимир Стоилов преди дербито с ЦСКА. Южноамериканците са с травми и до последно ще бъдат под въпрос за двубоя в четвъртък. Вандер почувства болки в аддуктора още при гостуването на Славия, като бе заменен принудително. Вчера нападателят мина преглед, като участието му срещу 31-кратните шампиони е 50 на 50.

„Ще стисна зъби за оставащите 4 мача. Чувствам болки, но ако Станимир Стоилов разчита на мен, съм готов за дербито”, каза Вандер.
Сънародникът му Артур от една седмица се готви във фитнеса и вероятността да играе срещу „армейците” е нищожна. Левият бранител има мускулно разтежение на бедрото, като от лекарския щаб на Ботев ще се опитат поне защитникът да е готов за битката за Пловдив в  неделя срещу Локомотив.
Добрата новина за Стоилов е, че Сивард Спрокел и Томаш Иршак се връщат в състава след изтърпяно наказание. Вчера титулярите от мача в „Овча купел” направиха 5-6 обиколки на базата в Коматево и се отчетоха с възстановяване, докато останалите направиха мач на малки вратички под проливния дъжд в Пловдив.

“Меридиан мач”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker