Ботев ПловдивТопФутбол

Валентич: Целта ми в Ботев е да спечелим трофей! Очакваме още един или двама нови

Въпреки натоварения период Азрудин Валентич се съгласи да даде кратко интервю за бюлетин “Канарче” в навечерието на новия сезон. (Заб. Интервюто е преди първия мач и привличането на Мартин Секулич)

Здравейте, г-н Валентич! Кога решихте да станете футболен треньор и как се случи?

Случи се твърде рано по време на кариерата ми като играч, защото виждах, че тренираме много неща, които след това не се случват по време на игра. Исках да променя това.

Кои са треньорите, на които се възхищавате?

Всяко време има своите герои – аз израснах с Фабио Капело, после със страхотната работа на Отмар Хитцфелд, възхищавах се на Сър Алекс Фъргюсън и наблюдавах историческата промяна във футбола предизвикана от Жозе, Пеп и Клоп.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Казват, че сте добър и внимателен в отношенията си с другите. Помага ли това в работата Ви с футболистите?

Вкъщи бях научен да се отнасям уважително към всеки без значение от расови, религиозни или индивидуални различия. Благодарен съм на родителите си и на Господ, че са ме създали скромен и обикновен и вероятно и моите футболисти и колеги в Ботев също го оценяват.

Какви са впечатленията Ви от българския футбол след година и половина тук?

През последните 6 месеца забелязвам положителна промяна, дължаща се главно на добрите игри на отборите на Ботев и на Левски, както и внедряването на системата ВАР.

tribunasofia

Каква е основната Ви цел в Ботев?

КАЗВАЛ СЪМ ГО И ПРЕДИ –ТРОФЕЙ.

Как оценявате шансовете на Ботев за титла? От какво имаме нужда за да я постигнем?

Трябва да сме реалисти! В момента се развиваме в положителна посока, организационно и като качество на отбора. Искаме да запазим тази тенденция и ако сме постоянни, шансовете ни за спечелване на титлата ще стават все по-големи с всеки следващ ден.

Как бихте описали идеалния футболист?

Това е такъв играч, който успява да адаптира личния си живот към професионалния футбол и който винаги е готов да се учи и да продължава да се усъвършенства.

Ако можехте да имате който и да е световен футболист в отбора си, кого бихте избрали?

Кевин Де Бройне!

Колко нови футболисти да очакваме в Ботев до края на трансферния прозорец?

Реалистично – вероятно двама, въпреки че работим по привличането на трима.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker