БотевТопФутбол

Валентич: Не искам да се оправдавам, но всяка ситуация се свиреше за Левски

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич коментира поражението от Левски с 0:2 на Герена в среща от плейофите на първата шестица в efbet Лига.

„Знам, че българският футбол се нуждае от Левски на върха. Моята работа е да изведе Ботев Пловдив до следващото ниво. За това, което споменах преди малко качеството на играчите е на първо място.
За да направиш един отбор, не можеш да вземеш една група играчи и да ги поставиш в отбора. Не става само с пари. Имаме нужда от един, максимум два трансферни прозореца. Ако продължаваме по този начин, мисля, че ще успеем да изградим отбор“, каза Валентич.
„Имаме нужда от повече играчи, които могат да изнесат тежестта на двубоите. Някои от тях могат да натрупат повече самочувствие. Имаме нужда от играчи на 27-28 години, които имат самочувствие на изградени футболисти. За да стигнем до по-добро ниво, трябва да подобрим качеството на нашата игра и изпълнителите“, добави той.
„Никога не коментирам футболист, който има договор с друг тим. Има всякакви ситуации. Към този момент Филип Кръстев е футболист на Левски и няма да коментирам нищо повече“.
„Не съм гледал повторение на ситуацията при дузпата. Тази ситуация даде развитие на мача в друга посока. Даде увереност на Левски. Това е нещо, което повлия на двубоя. Знам колко са важни тези ситуации за тимовете. Малко по-късно имаше ситуация с Брахими, която беше 50/50. Можеше да бъде отсъдена дузпа. Не трябва да се случват такива в българския футбол. Не искам да се оправдавам, но всяка спорна ситуация беше отсъждана в полза на Левски. Според мен медиите трябва да отразяват грешките на реферите, а не да ги премълчават“, каза още Валентич.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg