бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Валентич: Надявам се скоро да спечелим трофей, без феновете Ботев няма да го има

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори пред “Новспорт” преди дербито в Коматево срещу ЦСКА-София.

– Г-н Валентич, какво е настроението в състава на Ботев?

– В момента сме в положителна тенденция и всеки от Ботев се справя своята част от работата с много ентусиазъм и положителна енергия.

– Предстои ви важен мач срещу състава на ЦСКА София. Какво е настроението в тима ми?

– Всеки мач е важен, но и труден по-свой начин. Затова и се подготвяме за този мач срещу ЦСКА, както и срещу останалите. С отговорност и достатъчна мотивировка.

– Готови ли са футболистите ви за този сблъсък?

– За нас е важно тренировъчната ни седмица да мине без контузии и болести. Засега всичко изглежда наред и играчите са готови за този мач.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Какво мислите за състава на ЦСКА София?

– Това е голям клуб, имат страхотен отбор.

– Къде виждате силните страни на този противник?

– Те имат манталитет на голям клуб, който е свикнал и иска да печели мачове и трофей.

– Знаете ли, че Георги Василев, който е бил шампион с три различни отбора у нас – Етър, Левски и ЦСКА, каза че вие сте треньорът, който работи успешно и различно у нас. Налагате стил, с който се съобразяват всички останали отбори у нас?

– Отдавна спрях да следя какво пишат или казват другите за мен. Искам да благодаря на г-н Василев за тези думи и комплименти, които е казал за мен. Това е знак, че се справям добре и работя правилно. Това обаче ни задължава да продължим да работим с екипа за развитието на клуба и отбора.

– Коя победа, кой мач е най-ценен за вас, откакто сте начело на Ботев?

– Всички победи са важни и значими. Надявам се скоро да спечелим трофей или да победим в мач от европейските клубни турнири.

– Какви са целите на Ботев през този сезон?

– Първата цел я постигнахме – да бъдем сред първите шест отбора в класирането. Сега сме в процес за задържим третото място в класирането.

– Готов ли е отборът на Ботев за участие в евротурнирите?

– Ако се класираме за участие в Европа, то това ще означава, че сме готови. Имаме да извървим още дълъг път, докато това се случи в действителност.

– Мислите ли за лятната селекция в Ботев?

– Работим усилено по-лятната селекция. Имаме концепция и знаем какво ни е нужно, за да се подсилим.

– Какъв отбор на Ботев искате да виждате?

– Смел отбор, който играе интензивно, с агресия. Отбор, който да радва привържениците на Ботев.

– Свикнахте ли с България, харесвате ли Пловдив?

– Аз съм човек, който бързо свиква да се променя. В кариерата си като състезател и треньор съм работил в 11 различни държави. Не крия, че се чувствам страхотно в Пловдив. Обичам този град, тук има достатъчно слънце и добра храна.

bet365
– Харесва ли ви българската кухня, храна?

– Българската кухня е подобна на тази, с която съм израснал в Югославия и ми харесва. Ако трябва да избера едно ястие, то определено това е вашата баница.

– Започнахте ли да разбирате български език?

– Разбирам доста неща, всеки ден научавам нови думи. Използваме основно английски, но вярвам, че и на български ще мога да общувам скоро.

– Какво бихте искали да кажете на привържениците на Ботев?

– Всички ние работим за интересите и доброто представяне на Ботев. Нека нашите привърженици да обичате този клуб така, както са го обичали 110 години. Нека Ботев продължава да бъде успешен, значим и обичан клуб от хиляди хора. Без привържениците е немислимо да има Ботев. Затова и нека хората не забравят, че са най-важната част от Ботев. Само Ботев.

Betway е официално в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker