бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Валентич: За последно Ботев е бил толкова високо в класирането преди 10 години, искаме трима класни играчи

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич коментира трудния успех срещу Царско село в среща от 19-ия кръг на Първа лига.

“Не си представяхме такъв мач, но имахме купища положения през целия мач. Всичко беше, както го планирахме. Накрая ни вкараха от статично положение, което се случва във футбола. Винаги може да се случи изненада. Стана 1:1 и казах на играчите да продължат своя ритъм. Имахме кураж, искахме да спечелим мача и успяхме да го направим. Коренно различно е, след като взехме три точки в последния мач.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Преди 11 мача клубът беше в много тежко положение. Когато дойдох, имахме 14 точки на този етап от сезона, а сега са 32. Всеки работи, за да се подобряваме. Вчера ми казаха, че за последно Ботев е бил толкова високо в класирането преди 10 години“.
„Наясно съм със силите на своя тим. Искаме да се подобряваме постоянно. Всички днес се раздадоха и това е нашият подход – трябва да сме смели. Имаме достатъчно потенциал и занапред. Може да видите, че да се печелят мачове в България не е лесно“.
“Това е отбор на по-малко от 11 месеца. Трябват ни трима нови играчи, по един във всяка линия. Нямам достатъчно играчи за момента. В последните месеци работехме с ограничена група. Искаме да вземем трима класни играчи, не трябва да вземаме играчи, само за да пълним бройка“.
bet365
„Мога да говоря за хората, с които работя на терена и с тези, които като цяло работят в клуба. Имаме страхотни отношения с всички. Когато подписах с клуба, имах за цел да вкарам Ботев Пловдив в зона Европа и се надявам да продължа работата си в тази насока“, завърши той.

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker