Ботев ПловдивТопФутбол

Валентич: Бяхме по-добрият отбор, в Кипър ни очакват 20 хиляди, но вярваме в победата

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори след равенството с АПОЕЛ от Лигата на конференциите, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от стадион “Васил Левски”.

“Знаехме, че ще е труден мач, знаехме, че и другия отбор няма да са готови, тъй като тепърва започват сезона. Имахме някои промени, с които те не очакахва да излезем. Няколко пъти имахме страхотни шансове да вкараме.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

След 25-ата минута, някак спряхме да играем толкова добре, те взеха предимството от нас. След това започнахме да играем по-добре отново, особено в защита. Имахме шансове да вкараме.

През второто полувреме мисля, че направих рано тази двойна смяна и в някои моменти АПОЕЛ имаха контрола върху срещата. Поправих тази грешка като заиграхме с двама нападатели. Играчите отпред са ни ниски и имахме проблеми с това. Брахими добре навлизаше, имаше шанс да подаде на Току в уникална ситуация, но не го направи.

tribunasofia

0:0, виждам моят Ботев как се бие за този клуб. Да, по-лесно е сега с тези играчи, които се завърнаха, но преди реванша трябва да победим Арда, защото това е много важен мач за нас.

Моето усещане е, че ние бяхме по-добрият отбор. Играхме с добър дух, казах на играчите, че това днес бяха много минути, усетих го като 180 минути, ние се борихме много сериозно. Нашите млади играчи се насладиха на тази атмосфера от феновете тук. Сега в Кипър ще е по-трудно, ще има двадесет хиляди фенове.

Идеята за Брахими, Току и Джеймс беше, че те са много бързи играчи. Имат различни качества като играчи. Те сменяха позициите си и правиха доста ситуации. Брахими не е чист нападател, но е агресивен играч. Мартин не е физически подготвен все още, трябва му още време. Понякога когато правиш смени, това не реагира добре, друг път се получава обратното.

bet365

Модерният футбол е с много детайли. Тази вечер те не ни изненадоха изобщо. Имахме добро темпо, но в Кипър ще трябва да играем по-прецизно. Моята работа е да помогна на играчите да се позиционират добре и в нападение и в защита, но трябва да подобрим нещата със сигурност.

Не очакваме нашият следващ мач да бъде преместен както при Левски. Те имат голямо лоби, не са като нас. Хората в БФС трябва да разберат, че те трябва да помагат на българския футбол, не само на някои отбори.
[ads6] Когато пристигнах в Ботев, никой не ми вярваше, че ще играем в Европа, но аз и играчите вярвахме. Сега отново вярваме в победата и в спечелването на трофей.

Знаех, че ще сме спокойни днес, даже снощи спах като бебе, заспах за една минута. Тези играчи след като се сработят и Тошко се завърне, нещата ще се получат добре, вярвайте ми”, заяви Валентич пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Ново Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Всеки ден, Всеки печели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker