бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Важен играч на Локо виси за днешния реванш със Словачко

Халфът на Локомотив Пловдив – Парвиз Умарбаев – до последно ще бъде под въпрос за гостуването на Словачко, пише „Тема спорт“. Мачът реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е днес от 20:00 часа в Чехия.

Полузащитникът напусна още на почивката първия двубой на черно-белите от шампионата – 1:3 от Лудогорец. Умарбаев бе заменен от привлечения по време на лятната пауза от Черно море Емил Янчев.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Парвиз, който е от най-опитните в състава на Локо, до последно ще виси за ключовата среща. Ако той не може да започне, то вариант пред треньора Александър Тунчев ще бъде завърналият се в състава универсален боец Милош Петрович. Сърбинът може да бъде използван както на всички постове в отбрана, така и като дефанзивен халф.
За днешния сблъсък в състава на Тунчев се завръща Бирсент Карагарен. Националът пропусна сблъсъка с чехите на „Лаута“ заради наказание. Той бе изгонен в миналогодишното издание на Лига Европа срещу Тотнъм.
Фланговият футболист обаче изтърпя санкцията си и ще бъде титуляр в реванша. На него се възлагат големи надежди срещу Словачко. Именно той ще трябва да тормози защитата на съперника по дясното крило.
bet365
На пейката в Чехия официален дебют като част от спортно-техническия щаб на Локо Пловдив ще направи Витомир Вутов. Той вече отговаря за подготовката на черно-белите вратари. Бившият страж на Литекс замени Стоян Колев, който влезе в екипа на Стойчо Младенов на „Армията“.

Вутов също ще се довери на опитния Илко Пиргов, вместо на бившия вратаря на Байерн Мюнхен Лукас Редер. На германеца все още му трябва време, за да свикне да командва защитата.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker