БотевТопФутбол

Важен ден за Ботев, взимат се важни решения

Общо събрание на Ботев (Пловдив) ще се проведе днес, като трябва да вземе важни решения. На него се очаква да бъде попълнен Съветът на директорите на акционерното дружество, както и да бъде увеличен капиталът му.

За вдигането от Ботев Пловдив са наели одитори, става ясно от направена проверка в Търговския регистър, пише „Тема спорт“. Съотношението при акционерите няма да бъде променяно въпреки процедурата по увеличението на капитала.
Сдружението на феновете се очаква да запази своя 1% от книжата. Акции на номинална стойност 6 099 000 ще са собственост на фирмата на Антон Зингаревич, а такива за 61 000 ще останат в Сдружението.
Вдигането на капитала става чрез апортна вноска на отпуснати от Зингаревич 6 099 000 лева като заеми на клуба до този момент. Така на практика заемите ще бъдат трансформирани в акции.
Ще бъде избран и нов член на директорите. Той ще е Александър Ослан.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker