Извън БългарияФутбол

Българско бебе на кадем за Антонио Конте и Челси

Българско бебе донесе късмет на Челси и Антонио Конте при победата на тима над Уест Хам с 2:1 с късен гол на Диего Коща.

В традиционната програма на “сините” за мача им с “чуковете” на фенстраницата, наред с различни пеленачета и симпатизанти, блесна за сефте и ликът на българско бебе – Дарина Евтимова.

За първи път наше бебе влиза в официалната програма на футболен клуб Челси.

С малък текст до снимката е описано, че любимият играч на сладката Дарина е Гари Кейхил както и, че тя е страстна почитателка на “сините”, точно като баща си Кирил. Оттук става ясно, че бебето е дъщеря на Кирил Евтимов, който е доста добър познайник на клуба от Западен Лондон.

darina1

Само преди броени месеци бургазлията гостува за пореден път на “Стамфорд Бридж” за мача на Челси с ПСЖ, като подари бутилка българско вино на тогавашния мениджър на тима Гуус Хидинк и Джон Тери и дори взе личен автограф за премиера Бойко Борисов от легендарния капитан.

Снимката на родното бебе за първи път в официална програма на Челси и то в първия кръг на кампания 2016-2017 г. е голямо постижение и радост за българските привърженици на тима.

Конкретната програма с бебето Дарина ще обиколи света, тъй като тя вече може да се свали дигитално чрез съответното приложение. Феновете на Челси по света са милиони, като само официалния им профил във “Фейсбук” гони 50 млн. души.

Sportal.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker