Левски СофияЛокомотив ПловдивПърва ЛигаТопФутбол

БФС наложи промяна в двубоя между Левски и Локо (Пд), молбата е на “сините”

БФС направи промяна в двубоя на Левски и Локомотив (Пловдив), който ще се играе на 19 февруари на стадион “Георги Аспарухов”. Вместо в 17:30 часа както беше предварително насрочен мачът, ще се играе от 15:00 часа.

Промяната се налага поради молба на “синия” клуб, а причината е свързана с отбелязването на 149 години от смъртта на Васил Левски.

TribunaPlovdiv.bg публикува официалното становище на БФС без редакторска намеса:

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Спортно – техническа комисия

Решение – 04.02.2022 г.

tribunasofia

По молба от ПФК „Левски“ – София свързана с отбелязване на 149 години от смъртта на Васил Левски и на основание чл. 45 от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2021/2022, часът на срещите от XX – ти кръг на Първа професионална футболна лига се променят както следва:
Срещата между отборите на ПФК „Левски“ Сф – ПФК „Локомотив 1926“ Пд, ще се играе по програма на 19.02/събота/2022 г от 15.00 часа вместо от 17.30 часа.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker