Ботев ПловдивФутбол

Бултрас с емоционален текст: Бунтувайте се, граждани! Големите дела, изискват големи усилия

Феновете на Ботев (Пд) публикуваха емоционален текст относно своя недостроен ст.”Христо Ботев”. Както знаете, в петък (06.04) бултрасите се съборат пред съоражението в опит да вдигнат протест и “да събудят” способните органи, които могат да довършат стадиона.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Бунтувайте се, граждани! Големите дела, изискват големи усилия.

Три години след фалита на Корпоративна търговска банка (КТБ) – един от символите на Пловдив стои недовършен, захвърлен, самотен. Толкова мрачен и пуст в центъра, че хората извръщат глава обидени от отношение на държава, община и концесионер към столетника.

Стърчащите железа само показват желанието на бившия собственик на клуба да остави един голям стадион за поколенията. Но до там! Започнатото гние и се разлага, а днешните отговорни фактори нехаят към болката на града.

Феновете на Ботев ще потърсим отговорност от всички замесени в този скандал. Държавата в лицето на мафията и политическата олигархия направи НЕВЪЗМОЖНОТО да спре довършването му и остави без дом един клуб, за който милеят стотици хиляди пловдивчани, а още толкова фенове на футбола страдат от това да подкрепят нормално своите отбори в Пловдив. Горчилката е напоена още повече и с безкрайните срокове и дати давани от ръководството през последните години. Уви!

Сега е време всички замесени да поправим стореното. Стига криене и шикалкване! Да покажем, че сме мъжкари. Покажете го и вие, че можете да отстоявате интересите си и тези на гражданите, а не само да търсите феновете, когато ви е удобно!!!

На 6-ти април ще видите феновете на Ботев Пловдив на улицата, за да ви покажем, че нашата дума тежи повече и че този стадион няма да остане недовършен, каквото и да струва това! Ако паметта ви изневерява, то спомнете си времето при Христолов!

Защото СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА ИМА, само трябва да преминем всички през него, както сме го правили до сега – заедно.

Скъпи Ботевисти, припомняме Ви, че на 06.04 (петък) има насрочен протест пред ст. “Христо Ботев”. Началният час е 10:30, а искането е само едно- ПОДНОВЯВАНЕ НА СТРИОТЕЛСТВОТО НА КОЛЕЖА.

Независимо как и независимо от кого, Ботев трябва да се завърне там, където принадлежи. Време е да отстоим нашата крепост и можем да го направим само с присъствието си. Доведете бащите и дядовците си, които са ви завели на стадиона, доведете децата си, които искате да възпитате именно там в жълто-черните дух и традиции.

П.С. Искаме отново да уточним, че след края на събитието, ще подкрепим момчетата в домакинството ни срещу Левски и противно на изтеклата информация, шествие до Коматево няма да се състои, така че елате със личен транспорт.

КОЛЕЖА ЗОВЕ

Тотев категоричен: Ние не можем да построим Колежа

Тотев категоричен: Ние не можем да построим Колежа

Тотев категоричен: Ние не можем да построим Колежа

Тотев категоричен: Ние не можем да построим Колежа

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker