Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрас: Не се продаваме нито за един, нито за тридесет сребърника! В този търговски спор няма да се намесваме

Привържениците на Ботев (Пловдив) от фракцията “Бултрас” излязоха с позиция след снощната остра позиция на “жълто-черния” клуб срещу Илиян Филипов.

profittips-the best football tips

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

Вчера станахме свидетели на нещо изключително вредно – на опит за настройване на едни фенове срещу други. Бихме искали да изразим ясно нашата позиция:

• Не желаем да бъдем намесвани и няма да бъдем страна в един чисто търговски спор. Ако се наложи, нека той се реши в българския съд.

• Бултрас не се продават нито за един, нито за тридесет сребърника. Най-ясното доказателство за това е подкрепата, която оказваме на Ботев дори при все още незадоволителните резултати. Любовта ни към Ботев не се продава, тя е чиста, неподправена и ще продължи до сетния ни дъх.

profittips-the best football tips

Приканваме двете страни да демонстрират зряло поведение и сме готови да съдействаме за обща среща на която да изгладят различията си. А всички Ботевисти призоваваме за яростна подкрепа на отбора в следващите изключително важни мачове. Само Ботев!

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker