бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Бултраси скочиха остро срещу депутат, поискаха извинение към целия град и оставката му

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излязоха с открито писмо до известния имунолог проф. Андрей Чорбанов, който си позволи да изрази “радостта” си емоционално след успеха на Левски над жълто-черните, чрез публикация във Фейсбук.

Малко по-късно тя бе цензурирана и изтрита. Привържениците на “канарчетата” обаче постнаха скрийншот именно от нея след което се обърнаха към професора.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на запалянковците без редакторска намеса:

“Чорбанов – срам и позор!

Неуважеми господин Чорбанов, вчера си позволихте да публикувате в личния си профил в социалната мрежа “Facebook” няколко изречения, които трудно бихме нарекли смислен текст или публикация. За съжаление, въпреки допуснатите грешки, смисълът, който сте вложили в изказването си е ясен, а коментарът ни с една дума е: Срам!!!

Срамно е “професор” да пише неграмотно, срамно е “депутат” да има лично отношение към който и да е български град, още по-малко към Пловдив – най-стария град в Европа и културна столица на континента през 2019г.

Срамно е български депутат да се радва, че липсват нормални спортни съоръжения във втория по-големина град в България. Срамно е да сте доволен, че децата няма къде да спортуват, срамно е, че за Вас България е София. Но най-срамен е фактът, че изтрихте своята публикация във Фейсбук.

Като обществена личност и народен представил следва да можете да защитите всяко свое изказване и да застанете зад думите си – така правят достойните, интелигентни хора.

Явно сред “синята публика” такива липсват или по-скоро Вие не сте от тях. Господин Чорбанов (фамилия, която асоциираме с друг отбор, а не любимия Ви), очакваме от Вас още днес публично извинение към всички привърженици на Ботев Пловдив, а и към целия град!

Крайно време е да разберете, че сте народен представител на всички българи и да започнете да се държите като такъв. Крайно време е да разберете, че трябва да носите отговорност за думите и действията си. В тази ситуация всеки самоуважаващ себе си депутат би подал оставката си, но ние знаем, че Вие не сте такъв!

А за Колежа не берете грижи – няма да оставим на спокойствие никоя дребна душица или местен тарикат, докато стадионът не бъде завършен в желания от всички ботевисти вид!

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/50-лева-без-преъртане-начален-бонус-от-b/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker