Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите: 12 млн. лева от Общината ще отидат за козирката, която ще е от по-евтин тип

Привърженици на Ботев (Пловдив) проведоха среща днес с кмета на града Здравко Димитров, която се състоя в Община Пловдив, научи TribunaPlovdiv.bg.

Логично разговорите бяха насочени към строителството на стадион “Христо Ботев”, като феновете искат заемът от 12-те милиона, които Общината изтегли да бъдат изцяло насочени към изграждането на цялостна козирка, а не само метална конструкция.
“През тази седмица имаше едно ново нещо и това беше обявяването на цялостната сума, която ще бъде необходима за етап 1 от строителството на “Колежа”. Именно тази сума Община Пловдив има ангажимент да си оцени дали отговаря на пазарните условия за строителството по проект. Това е което искаме ние, да ни бъде предоставен този анализ.
Смятаме, че се договорихме с кмета Здравко Димитров и зам.-кмета по строителството Пламен Райчев до края на другата седмица 12-те милиона, които бяха гласувани от Общински съвет, като допълнителни средства за строителството на стадион “Христо Ботев” да бъдат възложени с възлагателно писмо от кмета към строителя, целево да бъдат усвоени за покритието на “Колежа” с козирка, не само с метална конструкция, а и с покритието на металната конструкция.
За какво могат да стигнат тези 12 милиона? Ние имаме отговори и от г-н Нанков и от предварителните цени по обществената поръчка по оферта на строителя. Смятаме, че тези 12 милиона са предостатъчни за покритието на стадион “Христо Ботев” още повече, че в последния месец в една от срещите говорихме, че покритието ще бъде от по евтин тип и ще позволи тези средства да стигнат”, заяви представляващия “жълто-черните” фенове Живко Стамболиев.

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker