бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите: Язов, кмет или фен? Вдигай партакешите към задния двор на ВСИ

Феновете на Ботев Пловдив от фракцията “Лудата Банда” излезнаха с остра позиция срещу кмета на район “Южен” Костадин Язов.

Недоволството на бултрасите идва от факта, че Язов е човекът, който пряко следи строителството на стадион “Локомотив”, като според техните думи той неглижира останалите си ангажименти.

Привържениците на “жълто-черните” използваха един от рефрените на градския си съперник в последно време, а освен това изписаха на трансперант “Язов, оставка!!!”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

Добро утро, Южен! Добро утро, Пловдив!

Предвид динамиката и страстите покрай събитията свързани със спортните съоръжения в града фокусът от наболелите проблеми в Южен се измести! Районният ни кмет се изживява повече, като контрольор и надзор на изграждането на стадион Локомотив, отколкото да изпълнява съвестно задълженията си спрямо жителите на Кичука, Остромила, Беломорски и Коматево!

Язов, кога ще бъде завършена ул.Даме Груев и стъпва ли ти крака там? Бурното и безразборно презастрояване нормално ли е според теб? Как и кога ще се разреши задълбочаващият се проблем с водоснабдяването? Сметоизвозването на добро ниво ли функционира? Връзка Модър-Царевец кога? Адекватно ли е едновременно да се затворят основни пътища и каква ти е оценката за причинените задръствания и ядове на жителите на поверения ти район? Отворен ли си за комуникация или работиш в неформален и неофициален стил -“Да, да, добре!” “Ще видим!”?
ЯЗОВ, КМЕТ ИЛИ ФЕН?!
Отговорите ги знаем, затова като твои работодатели, неприемащи целодневното ти висене на Лаута и неглижиране на проблемите в Южен те призоваваме да си вдигдаш партакешите посока задния двор на ВСИ! Там се вижда, че работиш присърце, Борецо за равнопоставеност!

ЯЗОВ, ОСТАВКА!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker