бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛевски СофияТопФутбол

Бултрасите с яростна атака към БФС и Левски

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с много остра декларация срещу БФС и Левски след вчерашната загуба в дербито на “Герена” с 1:0.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

До момента в 11 мача от сезона в Първа лига, Ботев Пловдив има отменени 6 гола с ВАР, получил е 3 червени картона, отново след намеса на ВАР, а ситуациите, в които жълто-черните имат претенции за дузпа, са сигурно една дузина. (Въобще не споменаваме побутването след спорни фалчета в центъра на терена, спиране на контра атаки и пр.) В някои от случаите преценката на съдиите е справедлива, но в много други, решенията дори не са спорни, а просто комични.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Вчерашната намеса на жената Тренчев е перфектният пример как Ботев губи точки в дерби основно заради на*сирането на един човек (или двама-трима, без значение). В стремежа си да добутат Левски до заветното второ място, БФС и съдиите ощетяват без грам достойнство почти всеки отбор в Първа лига. Бъдете спокойни, дори и да не успее да завърши втори, въпреки че във всеки мач всичко е постлано за синя съдийска победа, Левски завинаги се е доказал като най-достойния сребърен медалист и никой не може да отнеме тази “слава” на отбора от Сухата река.
Очевидно е, че сезонът ни е тежък и играта на тима не е добра, но за да спечели Ботев точки, трябва да е подготвен, че или ще играе с човек по-малко почти цял мач, или ще трябва да отбележи поне 3-4 гола, за да му признаят 2. Поне това показва статистиката в 9 от 11 наши мача този сезон. Единственото, на което феновете на Ботев се надяваме във всеки един сблъсък е, че съдията ще свири 50/50 и ще отсъжда справедливо всяка една спорна ситуация. Толкова е просто, нали? За съжаление не и за празните погледи от БФС и Съдийската комисия, както и техните пос*ани представители в кабинките на ВАР и долу на терена.

⚽ 30 лв. БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + 300лв. БОНУС ЗА МАЧОВЕТЕ ДНЕС ➡️

Няма смисъл да призоваваме “реферите” в каквото и да е, вие просто толкова си можете. По-важно е да се излиже **** на някой, отколкото да стане незабравимо дерби на терена. При признати голове в дербитата ни с Левски и Локо Пд, предстояха доста интересни последни минути и на двата мача, но това не е важно.

Призоваваме футболистите ни да направят всичко възможно да отбележат по 3-4 гола в двубоите с Пирин и ЦСКА-София (за да им бъдат признати поне 2). Също така да бъдат готови, че може да играят в намален състав, няма да им бъдат отсъждани дузпи, а червени картони за другия отбор са просто в сферата на фантастиката.
Даваме и жокер към играчите на нашите противници. В случай, че видите зор и не можете да предотвратите гол или не можете да отговорите на играта на Ботев, почвайте да се мятате като умрели във всяка спорна ситуация и пищете като заклани. Това очевидно действа безотказно срещу нас, без значение има ли нарушение или не.
bet365
Защо Ботев е най-ощетяваният отбор може би във водещите лиги в цяла Европа? Това остава мистерия.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

3 Коментара

  1. Тонът, езикът и стилът на тази “декларация” съответстват на нивото на феновете на отбора. Ботев беше по-слабият отбор и логично загуби. Нарушението е факт от където и да го гледаш, без да слушаш коментатора от Диема. Съдията остави играта да продължи, именно разчитайки на ВАР. Именно той поиска преглеждане. Съдията не отсъди две чисти дузпи за Левски, а ВАР дори не ги гледа. Така, че Левски бе ощетения отбор. Да не говорим, че Ботев трябваше да останат с 10 души още през първото полувреме.

  2. Няма защо да реват. Гола беше отменен,но заради него не ни свириха две чисти дузпи. Имате един точен удар,но ревете като вдовици за к*р. Засрамете се. Не можете да намерите вратата ни без GPS.

  3. Факти.Как може в една демократична държава независим футболен съюз да има негово първенство с име на букмейкърска фирма.Аз го наричам зависимост и контрол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker