Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите с призив към Общинския съвет

Привърженциите на Ботев Пловдив от групировката “Bultras Offensive” излязоха с призив към Община Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

До Общински съвет Пловдив

СТАНОВИЩЕ на феновете на футболен клуб “Ботев Пловдив” относно Проект на наредба за изменение и допълнение на Наредба за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество на територията на Община Пловдив

profittips-the best football tips

Уважаеми общински съветници,

Ние, феновете на ПФК “Ботев Пловдив“, се обявяваме категорично в подкрепа на предложението децата на Пловдив отново да имат свободен достъп до спортните площадки в дворовете на училищата. И това наше становище е основано единствено на любовта ни към “цар футбол” – великия спорт, любов, която обединява милиарди хора по света всяка година.

Вие много добре знаете, че любимият ни “Ботев“ е най-старият футболен клуб в България. Клуб, водещ началото си именно от едно училище – колежа “Свети Августин“ – средно училище, чиито възпитаници популяризират играта, а през 1912 г. учредяват “Хр. Ботевъ – Футболно дружество“. От там тръгва историята и стигаме до наши дни, в които футболът е сериозно обществено явление. За милиарди хора той е забавление, за милиони е спорт за здраве, за стотици хиляди е начин на препитание, за малцина е бизнес за милиарди долари, а за нас – култура и начин на живот.
С недалновидното си решение да затварят училищата “си“ някои пловдивски директори несъзнателно прекъсват пъпната връв не само на великия цар футбол, но и на всички форми на колективен спорт в България. В днешните времена, в които зависимостта към компютърни игри и интернет е огромен бич, а децата масово страдат от затлъстяване, подобно решение граничи с престъпление спрямо младежта.

Ние разбираме напълно, че директорите се притесняват от вандалски прояви и нечистоплътно използване на изградените с нашите данъци спортни площадки, но по този начин наказваме и невинните. По този начин правим малцината вандали още по общественозначими. По този начин им позволяваме да взимат децата ни за заложници.

Затова ние се обявяваме в подкрепа на предложението, а нека Община Пловдив вземе други мерки срещу вандализма, с които да гарантира обществения ред и безопасността на децата, които просто искат да играят в училището си.

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker