бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите с нова унищожителна атака срещу градския съперник!

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) отправи яростна атака срещу феновете и клуба на градския съперник – Локомотив, като повод затова стана новата трибуна “Бесика”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

На 01. 02. 2023 г. ЗАЕДНО направихме голяма крачка към завръщането ни в храма на Ботевизма – Колежа! Този ден ще остане в историята като най-масовия протест до момента, в който всички ние силно изкрещяхме ИСКАМЕ СИ КОЛЕЖА”, ОБЕДИНЕНИ пред един от носещите най-голям символизъм паметници в България. Извървяхме път, който беше омърсен от гнусни изяви на знайни и незнайни медийни лакеи. Спечелихме битка, но не и войната за нашия дом!

Вчера – 09. 02. 2023 г., успяхме да се преборим и да подпечатаме чрез решението на Общински съвет Пловдив нова победа срещу цинизма на една самозабравила се шайка, подиграваща се с търпението на поколения Ботевисти!

От тук нататък нека всеки знае, че всяка крачка встрани от поставените цели ще води до това жълто-черната общественост да показва своя нрав по начин, който кара всички да треперят.
Действията на всеки един от нас в последните години доведоха до краен резултат, който днес се изразява в стойност от над 32 млн. лева за спортни съоръжения в града ни!

За съжаление протест на 50-тина лумпена, подтикнати от шайка безхаберници в града ни, открадна 16,3 млн. лева от гражданите на Пловдив под надслов „Равнопоставеност или кръв“!

Въпреки несправедливостта оставаме горди от това, че любовта на всяко едно жълто-черно сърце доведе до засилване на омразата в дребните души на Язов, Узунов и Сие, които днес празнуват пирова победа на гърба на поредния велик Ботевистки подвиг. От днес нататък вие, просяци неблагодарни, ще бъдете тормозени на всяка крачка не за друго, а защото докато ние водихме борба за нашия стадион, вие сеехте омраза и опити за саботаж! Време е да пожънете това, което посяхте!

А от община Пловдив и компетентните органи очакваме отговори на следните
въпроси:

1. Получила ли е новопостроената трибуна „Бесика“ Разрешение за ползване, надлежно издадено от органите на ДНСК, на коя дата се е случило това и на чие име е издадено това разрешение?

2. Лицензирано ли е съоръжението от БФС за провеждане на мачове от Ефбет лига и кога и как се е случило това?

3. Как преди да бъде документално оформено въвеждането в експлоатация и лицензирането от страна на БФС на трибуна „Бесика“ едно частно юридическо лице /ПФК „Локомотив Пловдив 19?6“/ започна разпродажбата на билети и карти за това съоръжение?

4. Къде отиват приходите от тези билети и карти при положение, че въпросното съоръжение е общинска собственост и не е отдадено за ползване на трети лица?

Черните дни за вас, кюстендилци, тепърва предстоят!
А ние продължаваме нашата битка, която касае единствено съхранението на Ботевизма и предаването на любовта от поколение на поколение!
Само Ботев!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker