Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите с нова декларация срещу Филипов: Строителят бърза не за Левски, а за да няма контрол!

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) съвместно със Сдружение ПФК Ботев излязоха с декларация по повод последните изявления на строителят на “Колежа” Илиян Филипов.

Бултрасите обявиха, че Филипов бърза не за да вкара отбора на стадиона за дербито с Левски, а за да избегне проверките на законно сформираните след решението на ОбС Пловдив комисии.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Строителят на Колежа бърза не за Левски, а за да няма контрол!

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Уважаеми Ботевисти,
В последните няколко дни ставаме свидетели на разиграван от отговорните за строителството на стадион „Христо Ботев” театър, в който възложител и изпълнител се надпреварват да дават интервюта и да обясняват как „лошите фенове” им пречат да завършат строителството на стадиона.

В тази връзка бихме искали да подчертаем фактите, които изясняват тази внезапна медийна офанзива и събитията от последните дни:

tribunasofia

1. Изпълнителят ДЗЗД „Колежа“ с водещ партньор ПИМК бърза не за футболната среща с Левски, а за получаване на Акт 15, с който му се приема строежа, за да избегне проверките на законно сформираните след решението на ОбС Пловдив комисии.
2. Изпълнителят върна в събота строителите на стадиона не защото е ботевист, а за да прибере останалата печалба от осигурените 52 млн. лв., което в огромна степен е заслуга на истинските ботевисти – феновете.
3. Мажоритарният собственик на ПФК Ботев г-н Антон Зингаревич е излъган за срока на построяването на стадиона от този, който се хвали, че го е довел в Ботев, а не от феновете, които не може да са отговорни за евентуални негови действия.
Освен това уведомяваме г-н Здравко Димитров и г-н Илиян Филипов, че жалките им опити да прехвърлят проблема от „болната” на „здравата” глава, няма да успеят. Отговорни за строителството на стадиона и свързаните с него действия, в това число и възлагането на гласуваната от ОС Пловдив сума, са единствено възложителят, в лицето на кмета на общината и неговия екип, и строителят, в лицето на ДЗЗД “Колежа”.
bet365
Непрестанните упреци към членовете на назначените от самия Здравко Димитров комисии, както и към представителите на Сдружение ПФК „Ботев”, няма да ни накарат да отстъпим и ще продължим да отстояваме целта си – КАЧЕСТВЕНО ЗАВЪРШЕН СТАДИОН С ЦЯЛОСТНО ИЗПЪЛНЕНА КОЗИРКА НА ЧЕТИРИ ТРИБУНИ. Специално на г-н Филипов припомняме, че приемаме атаката срещу всеки от нас като атака срещу всички ни.

Ще ви държим отговорни както за действията, така и за бездействията Ви!
Бъдете будни!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker