бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Бултрасите с нова декларация до кмета на град Пловдив

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) отново излязоха с декларация, която е насочена към кмета на града Здравко Димитров.

ТribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

ДО
Г-Н Здравко Димитров – Зико
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЛОВДИВ
ДЕКЛАРАЦИЯ: Не прехвърляйте отговорността за Колежа на Сдружението и феновете!

Уважаеми г-н Кмет,
В последните няколко часа до нас достигна изключително обезпокояваща информация, свързана със строителството на Колежа, за който винаги сме заявявали, че ще е най-зорко следеният от пловдивската общественост обект. Разбрахме, че желаете да удовлетворите желанието на избрания от Вас заместник-кмет Пламен Райчев да избяга от отговорност за всичко, сътворено от него до тук по Колежа.

С настоящата декларация Ви уведомяваме и декларираме следното:
Категорично се противопоставяме на опита Ви да прехвърлите на г-н Рашко Стоянов – член на СДРУЖЕНИЕ ПФК БОТЕВ, Вашата отговорност на мажоритарно избран кмет на община Пловдив за може би най-важния строителен обект в мандата Ви. Осигуряването на средства за строителството на стадион „Христо Ботев“ и осъществяването на инвеститорския контрол върху него е само и единствено Ваше задължение, а не на членовете на СДРУЖЕНИЕ ПФК БОТЕВ.

Делегирането на правомощия по Закона за обществени поръчки и възлагането на инвеститорския контрол върху извършваните строително-монтажни работи на стадиона на член на СДРУЖЕНИЕ ПФК БОТЕВ – г-н Рашко Стоянов, който е и директор на Дирекция „Местни данъци и такси“ в община Пловдив, е не просто неприемливо и будещо недоумение, но представлява и конфликт на интереси. Нещо повече: г-н Стоянов е безспорен експерт в областта на правото, икономиката, финансите, но не притежава специални знания в областта на строителството, каквито са необходими за осъществяване на инвеститорски контрол върху извършваните СМР.

Намерението Ви да възложите на г-н Рашко Стоянов със своя заповед функциите на възложител по смисъла на Закона за обществени поръчки и на инвеститорски контрол при извършване на строителството на стадион „Христо Ботев“ представлява неумел опит да вкарате в капан феновете на ФК Ботев(Botev Plovdiv) и да прехвърлите своите задължения, произтичащи от закона, на тях. Като привърженици на ФК Ботев искаме да осъществяваме обществен контрол върху действията и бездействията на община Пловдив при извършване на строителството на стадиона, а не да изпълняваме функциите на кмета на община Пловдив, вменени му със закон. В противен случай ще запитаме за какво точно получавате заплата.

Призоваваме Ви да упражните законните си правомощия на ръководител на изпълнителната дейност на Община Пловдив и да накарате господина с новостроящите се къщи в Марково, който си мисли, че ще реши търсенето на отговорност от наша страна с прокуроски жалби, да си заслужи заплатата на заместник-кмет по експертната му част! Заплата, която той получава като служител на нас, гражданите на град Пловдив.!

Сдружение ПФК Ботев
Сдружение КПБП
Обединени фракции Бултрас
Фондация Жълто и Черно
Сдружение Бултрас файт клуб

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker