БотевТопФутбол

Бултрасите събраха над 4000 лева за хореография за дербито, набирането на средства продължава

Привържениците на Ботев (Пловдив) продължават усилено кампанията си за набиране на средства за предстоящото дерби на Пловдив, което ще се състои на 5 (март) в Коматево.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на КПБП без редакторска намеса:

Уважаеми ботевисти,

кампанията за набиране на средства за хореографията на дербито на Пловдив на 05.03.22г. продължава с пълна сила.
До момента печалбата от всички тениски възлиза на 4052 лв, като в тази сума влизат и допълнителните дарения в специализираните кутии в двата магазина.

Припомняме, че за да подпомогнете кампанията може да си закупите юбилейна тениска, посветена на 110 годишнината на Ботев Пловдив. Цената на тениската е 20лв, като може да се сдобиете с нея във фен магазина на ул. Нестор Иванов 1 и в клубния магазин на базата. Утре (29.01), специално за контролата с Царско село, ще бъде доставена нова партида тениски във всички размери за малки и големи ботевисти.

Съществува възможност да се сдобиете с тениските и чрез доставка с куриер, като цената на самата доставка е в размер на 7 лв, а поръчката трябва да бъде направена чрез фейсбук страницата на „Онлайн магазин Bultrastyle“, като посочите имена, телефон, адрес на получаване, както и желан размер на тениската.

Не забравяйте да подкрепите и останалите инициативи, свързани с отбелязването на 110 годишнината на Ботев Пловдив, като начините да го сторите са следните:

1. Като направите банков превод в откритата сметка за дарения за кампанията: IBAN : BG30 TEXI 9545 1004 0180 01, Сдружение ПФК Ботев
2. Чрез системата за електронни разплащания Paypal на: [email protected]

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker