Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите: Строител и възложител бързат да изразходват част от 12-те млн. не по предназначение

Привържениците на Ботев (Пловдив) излязоха с отворено писмо до общинските съветници. Те призоваха да се свика незабавно извънредна сесия на Общинския съвет.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

До
Председателя на
Общински съвет Пловдив

До
Общинските съветници
Общински съвет Пловдив.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Уважаеми г-н Държиков,
Уважаеми дами и господа общински съветници,

На 23.06.2022 г. в Общински съвет Пловдив бе разгледано предложение на кмета на Община Пловдив да бъде изтеглен кредит, необходим за изграждането на няколко спортни обекта на територията на града.

В хода на обсъждането г-н Здравко Димитров – кмет на Община Пловдив, информира присъстващите в залата, че част от този кредит, а именно 12 млн. лв., са необходими за финансиране строителството на стадион „Христо Ботев, тъйкато осигурената досега сума, в размер на 25 млн лв., е недостатъчна за цялостното изграждане на козирката за стадиона. Със свои изказвания г-н Здравко Димитров неколкократно увери общинските съветници, че ако одобрят заема, то предвидените за довършването на стадион „Христо Ботев” 12 млн. лв. ще бъдат изразходвани за цялостното завършване на козирката на стадиона.

tribunasofia

Една от причините мнозинството от присъстващите в залата общински Съветници да подкрепи предложението на кмета и да одобри изтеглянето на кредита е фактът, че получи личните му уверения, че парите ще бъдат изразходени целево и по предназначение.
Днес, само няколко месеца по-късно, научаваме, че кметът на Община Пловдив се кани да не изпълни решението на Общински съвет Пловдив, като допусне допълнителните 12 млн. лв. да не бъдат разходвани целево и приоритетно за цялостното изграждане на козирката на стадион „Христо Ботев”. В тази връзка и предвид големия обществен интерес Ви молим незабавно да инициирате свикването на извънредна сесия на Общински съвет Пловдив, на която да бъде прието решение, с което изрично да се укаже на кмета на Община Пловдив осигурените допълнителни 12 млн. лв. за довършване на строителството на стадион „Христо Ботев” да бъдат разходвани целево и приоритетно за цялостното изграждане на козирката на стадион „Христо Ботев”.
bet365
Молбата ни е спешна, тъй като, по наша информация, строител и възложител бързат да разходват част от отпуснатите 12 млн. лв. не по предназначение.

С уважение:
КПБП, Сдружение ПФК Ботев, Бултрас

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker