Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: Против безпричинно привикване в полицията

Ние, феновете на най-стария футболен клуб в страната, осъждаме действията на МВР през последната нощ. Осъждаме начина, по който бяха привиквани десетки граждани на Република България, без да сме показали, по какъвто и да било начин, незаконни действия.

Осъждаме насилствения начин от органите на МВР за подписване, че нито един от привиканите граждани няма да участва, в каквито и да било акции на протест срещу правителството. Осъждаме психическия тормоз, който ни бе нанесен, унижението, отнемането на правото да отидем в този ден на работа и на първо място отнемането на правото да бъдем свободни в собствената си държава.

Мерките, които се предприемат от страна на имащите власт са сериозно посегателство срещу свободното право на изразяване на мнение и ние няма да стоим безучастни. В правото сме да вземем отношение и вие не може да ни спрете с жалките си действия.

“Организирани фенове – BULTRAS”

bultras.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. сега е момента да се обединим и да си потърсим правата,които бяха грубо нарушени и то от кого – от някакви манафи които ни крадат и лъжат пълнейки се с пари..СТИГА !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker