Ботев ПловдивДюшФутбол

Бултрасите подкрепят Ботев 98 във финала в Търново

Уважаеми Ботевисти, на 30.04.2014г. от 16:00 ч. в гр. Велико Търново малките “канарчета” от набор 1998 /с треньор Иван Кочев/ ще се изправят във финал за Купата на България срещу отбора на „Литекс“ Ловеч.

Нека им покажем, че всички играчи, които се раздават докрай за честта и славата на любимия ни клуб, ще получат нашата безрезервна подкрепа! Нека им дадем самочувствието, което трябва да имат като футболисти на „Ботев“ Пловдив! Нека подкрепим момчетата и да им помогнем да покажат на батковците си, как се печели купата.

ПФК“Ботев“ Пловдив, Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив, Сдружение ПФК“Ботев“ и обединени фракции „BULTRAS“ организират 2 автобуса за желаещите да подкрепят юношите на „Ботев“ Пловдив от набор 1998. Екскурзията е безплатна, а срещата е със свободен вход, достатъчно е само да дарите времето си за подкрепа на отбора. Записването се осъществява във фен магазина на „Футболен комплекс Ботев 1912″ кв. Коматевo от 17. 04. 2014г.

„ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА, ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА, ЗА НАС Е ТОЙ РЕЛИГИЯ, О БОТЕВ ПЛОВДИВ НАЙ-ВЕЛИКИЯ“

kpbp.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker