Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите обявиха: Това бе една долна и гнусна провокация

След като тази сутрин Пловдив осъмна с плакати против водещи фигури в тима (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК) на Ботев Пловдив, от клуба на привържениците на “жълто-черните” излязоха с официална позиция.

TribunaPlovdiv.bg я публикува без редакторска намеса:

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и обединени фракции “Бултрас” заявяваме най-отговорно, че вдигнатите тази сутрин транспаранти из възлови места на Пловдив против Румен ЧандъровАнгел ПалийскиНиколай Костов и Георги Марков са долна провокация на наши недоброжелатели и по никакъв начин не изразяват настроенията ни към изброените личности!!!

Тази гнусна постъпка показва за пореден път колко жалка и отчаяна е пасмината комплексари, живееща в сянката на най-стария клуб в България. Необмислените действия на шепа хора с дребни души, изпълнени със злоба и чувство за малоценност, няма да могат да помрачат светлият християнски празник. Ние не измисляме история, не ”пишем долнопробни източни пиеси” за второстепенни актьори.

Ако по някаква причина искаме да заявим нещо по подобен начин, то ние винаги ще застанем с имената си и ще носим отговорност за думите си.

Подобни

2 Коментара

  1. ” Ние не измисляме история, не “пишем долнопробни източни пиеси“ за второстепенни актьори. ”

    Вие само лъжете хората че сте най- стария отбор

  2. Смешници..на никой не му пука дали ви има или ви няма!
    Поздрави от Кирил Котев,кур за жълтите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker