Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Бултрасите надигнаха глас срещу съперника преди Дербито: Ставаме свидетели на небивали действия – билетчета по 3 лв., строеж на нова трибуна…

За втори пореден ден феновете на Ботев (Пд) от Клуба на привържениците на тима публикуваха съобщение на своята официлана страница във Фейсбук, с което призовават към подпомагане със средства хореографията за Дербито на Пловдив срещу Локомотив (Пд) на 20.11.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ботевисти, остават точно 10 дни до мача с отбора на малцинствените групи. Ставаме свидетели на небивали действия от тяхна страна, действия, които са породени от безсилие. Билетчета по 3 лв., строеж на нова трибуна, а Лаута последно е била пълна преди около 10 години. Отново ограничаване в бройката на гостуващите билети. Е, явно мъжката дума не значи нищо в днешно време.

Но нека погледнем предисторията на тези събития. Помните ли един мач на Лаута, който спечелихме с 0:2? Помните ли един сектор с 2000 души, който беше на отлично ниво? Помните ли един сектор, който смаза от пеене, хореография и пиротехника домакинската публика? Бъдете сигурни, че и те го помнят!

Помните ли последното дерби в Бургас? Там реално се видя съотношението в Пловдив. Над 5000 бултраси и има-няма 1500 заблудени овце. Хореография, пиротехника, цял мач смазващо пеене. Да, приятели, не се учудвайте, че ще направят всичко възможно това да не се случва отново.
Но ние сме Ботев Пловдив и пак ще ги смажем! Сектора ни трябва да бъде още по-мощен, още по-гръмогласен!

Ние работим по този въпрос, закупуваме нови мегафони, нови тъпани, ПРИГОТВЯМЕ и хореографията. Всичко това ще ни коства около 2 500 лв. Ако искате да станете част от поредната ни доминация може да ни помогнете по следните начини:

Като дарите пари по:

Банкова сметка:

Сдружение “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”

BG11UNCR70001522124939
swift (bic): UNCRBGSF
Или чрез пейпал: [email protected]
Каса за дарения има и в магазина на ул. “Нестор Иванов” 1.
Всички дарили ще бъдат оповестявани.

Подобни

16 Коментара

  1. Ей жьлти педераси марш в белград да правите свирки на боса депесарски подлоги .. Цял живот партийни боклуци .. Кьде ви е стадиона?? Арматура и бетон ще си остане вашия стадион вечно ще стоите в селара с турска сперма в устата травестити жьлти

  2. За 1000 билета се оплакват абе ей малко се замислете вие по 300 пускате стадион нямате а и да не говорим че базата ви е пулу празна на всеки мач!!!
    Тръгнали да се оплакват вас и жена може да ви набие СЕЛСКИ жълтури!!!✌✌✌

  3. за 1000 билета се оплакват абе ей малко се замислете вие по 300 чускате стадион нямате а и да не говорим че базата ви е пулу празна на всеки мач!!!
    Тръгнали да се оплакват вас и жена може да ви набие СЕЛСКИ жълтури!!!✌✌✌

  4. Абе жълти ащлаци!Що не се видите нито имате стадион,нито имате сектор за гости….вие сте просто една бригада мигранти и не заслужавате и 30 билета.Може сега да пишете и жалба до БФС че,Локомотив Пловдив прави нова трибуна и там билета 3лв.Има време до мача дерзайте не се предавайте.А може да теглите всички групово кредит да си построите така желания кУпнеж.Ай много ви здраве.

  5. Значи да не си строим стадиона защото не го пръскаме по шевовете???ПО тази логика за какво ви е Колежа???Базата можете да я напълните само на мачовете с Говедата и Чорбата.Да ви имам и логиката…Не знам кой наркоман е писал тази статия,но 5000 на 1500??Някой май не може да брои,или не иска.Да не говорим за тези селски провокации…

  6. Абе черно бели педерастчета, защо не слезете на земята и не видите, че на последните ви мачове сте по 1000 човека?

    Айде слезте на земята и се скрийте по дупките сега. Трибуната ви ще е смешна точно колкото и вие.

    Дерзайте и се надявайте да не ви качим на разлика в неделя!

    1. Жълта утайко !!! Първо-педераст е на майка ти сина и второ-вие по колко сте на мачовете.Не знам какви наркотици взимата,но да ми твърдите в Бургас 5000 на 1500,може да го мисли само някой долен жълт наркоман педераст!!! Хем бой ядохте на път за Бургас,хем бяхме повече от вас.Следващия път като ще се правите на герои и хулигани ,там на магистралата да ви видим.По-добре мълчете като бити педерасти и не се обаждайте,че ставате за смях на цяла Европа !!!

  7. nali derbito vi e s levski be mrasni selqni gnusni ?? pak shte vdigate racete …neka tribuna plovdiv i vseki koito 4ete da vidi za poreden pat ot koi tragna provokaciqta… ednit prizovavat za podkrepa i lubov kym kluba drugite pluqt …no kogato izleznem na ravno vdigat racete i se predavat… izmet gnusna selska jlta zgan

  8. Само анимационни герои сте и все по жалки ставате!
    С подобни опити да изкривите реалността и да промиете и без това празните жълти главички, няма да стане!!!
    ЩЕ ВИ ШИБАМЕ ОТНОВО!

  9. Вият на умряло , май турските пари са свършили ;) и в Бургас , даже нищо не са видяли , пък да не говорим , че базата в Коматево всеки мач е полупразна … мъка , мъка :””

  10. ЖЪЛТИ КУРВИ ЗАЩО РЕВЕТЕ НА НАС КОЛКО НИ ОТПУСКАТЕ 300 НЯМАЛИ СЕКТОР ЗА ГОСТИ ДО КАТО ВИ СТАНЕ СТРОЕЖА ТАКА ЩЕ БЪДЕ НАС КУРА НА БОЛИ ЗА ВАС КОЛКОТО ОТПУСКАТЕ ТОЛКОВА И НА ВАС ЩЕ СЕ ОТПУСКА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker