бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите искат преместване на Дербито в друг град

Феновете на Ботев (Пловдив) са останали изключително ядосани от решението на Дисциплинарната комисия, която наложи наказание за предстоящото дерби с Локомотив, според което двубоят ще се играе пред празни трибуни заради инцидентите по време на мача с Левски.

Привържениците не са съгласни с това решение и искат срещата да бъде преместена в друг град. По план дербито трябва да се играе в Коматево в неделя от 17:30 часа.

Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Ботев с коеф. от 2.30 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

В някои от форумите на запалянковците, подкрепящи “жълто-черните”, дори се появиха предложения за саботаж на мача. Лансират се идеи, че трябва да се прекъсне електрическото захранване на ПТС-ите… Това обаче може да доведе единствено до много по-тежки санкции за отбора.

Време е за Дербито на Пловдив! Подкрепи Локомотив с коеф. от 2.70 от bet365 и вземи 100 лв. бонус за нови клиенти. Виж повече >>>

Подобни

4 Коментара

  1. От една простотия на друга!
    Супер,изключете тока на телевизия и дано най-накрая ви изкарат от А група ВО ВЕКИ,да се отърве цяла България от жалкия ви смешен,селски мизерен манталитет!!!
    СЕЛЯНИ СЕ РОДИХТЕ И СЕЛЯНИ ЩЕ ПУКНЕТЕ!!!
    ПРИМАТИ,НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С КАКВАТО И ДА Е ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!

  2. Нека да сърбат това което са надробили. Мен от две години ме изгубиха на стадиона заради простотиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker