бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите искат допълнителните 22,5 милиона, не искат конфронтация с феновете на Локо

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с нова позиция относно предстоящата сесия на Общинския съвет, на която ще бъдат гласувани нови 22,5 млн за довършването на “Колежа”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

До
ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ПЛОВДИВ Общински съвет Пловдив
ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ГРАД ПЛОВДИВ
ИВАН ТОТЕВ Иван Тотев
БОЙКО БОРИСОВ Бойко Борисов

Уважаеми Ботевисти,

Днес представители на сдружение КПБП, сдружение ПФК Ботев и обединени фракции Бултрас бяха поканени на среща от Бойко Борисов. На нея, в присъствието на градския лидер на партия ГЕРБ Иван Тотев, бе обявено решението за сваляне на доверието на партията от Здравко Димитров и Пламен Райчев.

Беше предложен вариант сдружение ПФК Ботев да бъде официализирано като „контрольор” по разходването на средствата за строителството на Колежа. Очакваме в срок до понеделник вечерта Иван Тотев да разясни в детайли отправеното ни предложение.

В случай, че същото бъде одобрено и прието от нас, настояваме то да бъде гласувано на сесията на ОС Пловдив на 09. 02. 2023 г., паралелно с гласуването на предложението на кмета Здравко Димитров за отпускане на допълнителни средства за довършването на строителството на Колежа. Напомняме, че за строителството на стадион „Христо Ботев“ има законно одобрена обществена поръчка на стойност 53 млн. лв., от които в момента са осигурени 36 млн. лв. и настояваме управлението на града, в лицето на кмета и общинския съвет, да свършат необходимото за осигуряване на недостигащото финансиране и изпълнение на проекта до край.
Заставаме твърдо зад исканията си, обявени на протеста на 01. 02. 2023 г., и няма да отстъпим, докато не бъдат изпълнени.

Не желаем да бъдем въвличани в политически игри. Не желаем да бъдем въвличани и в допълнителна конфронтация с привържениците на градския съперник.

В този случай няма място т. нар. „равнопоставеност” – термин, измислен, за да разделя и противопоставя гражданите на Пловдив по фенски пристрастия. Който твърди, че при финансирането на два съвсем различни инфраструктурни обекта, единият от които строящ се по законно одобрена ОП, а другият съществуващ само в плановете и мислите на определени хора, трябва да има равнопоставеност, да бъде така добър да поиска бюджета на Община Пловдив за 2023 г. да е равен на този на Столична община или поне средствата от бюджета на Община Пловдив за район Западен да са равни на средствата за район Централен.

Уважаеми управляващи (под каквато и да е форма),

Ние, привържениците на Ботев Пловдив, ще очакваме развитие по най-голямата ни болка в срок до общинската сесия на 09. 02. 2023 г., където ще дойдем и ще чуем и видим кой е с нас и кой е против нас! Ще видим има ли политическа воля за решаването на проблеми, създадени от действията и бездействията на цялата общинска власт, и ако трябва, отново ще излезем на улицата!

ЦЯЛ ГРАД ГОРИ – КОЛЕЖА ДА СЕ ИЗГРАДИ!

Само Ботев!
Бъдете будни!
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив
Сдружение ПФК Ботев
Bultras Fight Club
Фондация Жълто и Черно
The voice of Bultras

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

 1. Предлагам на Зико да направи следното:
  1. Да изтегли предложението си до ОС за отпускане на средства за компрометирания стадион Ботев;
  2. Незабавно да спре строителството на стадиона;
  3. Да поиска прокуратурата да направи съответните проверки за ефективността, целесъобразността и законността на направените дотук разходи;
  4. Да оповести на обществеността направените от Цветан Василев разходи, вложени в стадиона и да провери дали някои от тях не са актувани повторно след това, и от кого;
  5. ДА ПОИСКА ОТ ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ ДАЛАВЕРАТА С ЦЕСИИТЕ НА ФК БОТЕВЪ . ОНЕЗИ – С КОИТО НАМАЛИХА ЗАДЪЛГЕНИЯТА СИ КЪМ ЦВ. ВАСИЛЕВ И С КОЛКО БЕ ОЩЕТЕНА ДЪРЖАВАТА /ДА СЕ РАЗБИРА ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ДЕПОЗИТИТЕ/.
  Това направи, Зико, и му гледай сеира на онзи от Банкя. За довиждане, го подкани да каже по нещичко за кюлчетата, магистралите, Барселона, язовирите и още, и още…!

  6
  1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker