БотевТопФутбол

Бултрасите избухнаха: Неуважаеми некадърници, чашата преля! Ще бъдете мачкани и гонени, а Пловдив ще ви е тесен!

Привържениците на Ботев (Пловдив) очаквано бяха бесни вчерашната новина за спирането на строителството на стадион „Христо Ботев“. Две от най-големите фракции на тима „Бригада Тракия“ и „Лудата банда“ излязоха с много остри позиции относно случващото се с техния „дом“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на фракциите без редакторска намеса:

„Бригада Тракия“

Скъпи приятели, Ботевисти,

Измина 1 година в жалки обвинения между некомпетентна община, жалък кмет, нагъл архитект и фалшив ботевист-строител. В последните часове наглостта на самозабравилият се „строител на съвременна България“ обвини жълто-черните сърца за забавянето на строежа. Забавяне дължащо се на всеобщото безобразие, което цари покрай строителството на Колежа от всички заинтересовани страни, но не и от феновете на най-старият футболен клуб. Обвинения, които идват веднага след разобличаването на всеослушание на лъжите и безхаберието.

Всички оправдания, празни обещания и „кръгли маси“ бяха дотук!

НЕуважаеми некадърници, ЧАШАТА ПРЕЛЯ!

Вместо да запишете имената си в историята, вие изпросихте своето изтриване от нея.

От днес за вас Пловдив е тесен! Часовникът отброи и последните секунди на жълто-черното търпение!

От днес душите ви за нас са черни!

От днес вие сте редом до едно лице, което записа инициалите си в историята на Ботев Пловдив с кървави букви!

Оставени без дом години наред имахте шанса да бъдете носени на ръце от жълто-черната любов!

От днес ще бъдете мачкани и гонени из всеки сантиметър на града!

От днес Бригада Тракия е най-големият ви враг и докато не бъде завършен стадиона и до последният елемент от цялостният проект, живейте със страх за мира си!

СКЪПИ БОТЕВИСТИ, ОТ ДНЕС ВСЯКО ЖЪЛТО-СЪРЦЕ ИМА САМО ЕДНА МИСИЯ – ВРЪЩАНЕ В НАШИЯТ ДОМ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! ОБЕДИНЕНИЕ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! ДА НАПРАВИМ БЕНЕФИСА НА ДУШМАНИТЕ В ТАЗИ ИГРА ПЪЛЕН АД!

ТЪРПЕНИЕТО СВЪРШИ!

„Лудата Банда“

Скъпи ботевисти,

Преди броени минути стана ясно, че един селски анцуг, пишещ се ботевист, обяви официално, че ще изпълни заплахите си да спре дейностите по Колежа! Пак сърдит го раздава и лесно обидчив! Същият реши да нападне нас феновете, че видиш ли сме много претенциозни в желанието си за оптимално, качествено строителство и причина за проблемите му. Строял без проекти, строял едва ли не на вересия. Интересно как се извършват и се актуват строителни дейности без планове?! Напада тези към които гръмко се причисляваше в началото и обещаваше да помага на клуба заедно със Зингаревич, а реално го игра „ощипана мома“. Защитава архитект нееднократно обявил, че е готов с документацията, а същевременно отново протака и иска отсрочки! Подкрепя възможно най-жалките в историята на Пловдив кмет и заместник кмет по строителните въпроси.

Некадърниците Зико и Райчев освен някоя друга среща и голи обещания успяха да сътворят пълна бъркотия! Нулева заинтересованост спрямо качеството на стоеж, спрямо нужна документация, спрямо разходване на парите на данъкоплатците! Неизпълнение на административните ангажименти! Управление на града тип „Ден да мине, друг да дойде. Нали се уредихме на службички.“ Управленци, за които изграждането на търговски площи и въвеждането им в експлоатация са основен приоритет за сметка на модерно спортно съоръжение, от което има нужда града!
Ние от Лудата Банда призоваваме, всеки милеещ за клуба и града, за мобилизация и изритване на политическите трупове от общината! Призоваваме за обединение и да не се поддаваме на политики от бизнесмени и управници тип „разделяй и владей“. Досега община, изпълнител и проектант си прехвърляха топката, но вече тя е единствено и само в нашето поле! От нас зависи какъв ще е крайният резултат!

Времето на со кротце, со благо отмина! Ред е на последната част!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker