Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите: За пореден път сме свидетели на опити за възпрепятстване на цялостното завършване на нашия дом

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив също излязоха със съобщение към жълто-черната общественост по повод днешната сесия на ОбС.

Бултасите заявиха, че за пореден път са свидетели на опити за възпрепятстване на цялостното завършване на “Колежа”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

profittips-the best football tips

Ботевисти,

Днес за пореден път сме свидетели на опити за възпрепятстване на цялостното завършване на нашия дом – стадион “Христо Ботев”.

Утре, 26.07. (б.р днес), ще се проведе заседание на ОбС, а точка 5 от дневния ред на сесията е свързана с важна за Ботев тема.

Ако се приеме, точката би дала на клуба правото да инвестира собствени средства по проекта за дейности, които не са предвидени в общинския бюджет.

Призоваваме общинските съветници да не се поддават на внушения и да вземат правилното решение, което по никакъв начин не ощетява гражданите на Пловдив.

Всички допълнителни средства ще бъдат вложени в общинско съоръжение, което е на всички пловдивчани и за сметка на футболния клуб.

Дами и господа общински съветници, бъдете сигурни, че утре (б.р днес) ще дойдем на сесията, за да видим как всеки един от вас ще гласува по точка 5.

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker