бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите: Да помогнем на клуба ни!

Сдружение “ПФК Ботев Пловдив”, подкрепян от Бултрас, инициира акция за събиране на средства в помощ на най-стария футболен клуб в България. За втория предварителен кръг от Лига Европа и първите три домакински срещи от шампионата на “А” група всеки “жълто-черен” фен ще може да си закупи специален “билет”, с който да помогне на любимия си клуб.
Със специалния стикер феновете ще може да се сдобият от фен-магазина на клубната база от четвъртък, когато е и първата среща със Санкт Пьолтен. По същото време специални кутии ще бъдат поставени и на входовете на стадион “Лазур” в град Бургас.

Заради наказанието в първите три домакински срещи от родния ни шампионат (Локомотив София, Черно Море и Литекс), които ще са без публика, стикерите ще заместят билетите за мачовете и така ще покажем, че истински подкрепяме отбора си. За сметка на това, в гостуванията до Стара Загора и туровете до Бургас, трябва да направим уникален десант, който да покаже, че Ботев Пловдив не се нуждае от купи и титли, за да бъде подкрепян истински.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

3 Коментара

  1. Хах вече се чудят кво да праят – ДПС им спря пенсиите, Караибрахима и Пеевски са заети кой ще спечели КТБ , ОТКЪДЕ ПАРИ ??

    1. ей много отворени станахте след като КИНГ КОКО напусна “ЛАЙНОМОТИФ”. Много ви знае устата в нета ама мълчите като путки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker