Ботев ПловдивТопФутбол

Бултрасите: Г-н Димитров, докога ще продължавате с лъжите за “Колежа”?

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Обединени фракции Бултрас и Сдружение ПФК Ботев излязоха с поредна декларация относно бавните темпове на строителство и липсата на прозрачност около документации и количествено-стойностни сметки.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на феновете без редакторска намеса:

Уважаеми, ботевисти, пловдивчани, българи!

За пореден път ставаме свидетели на празни обещания и неспазени срокове по отношение на реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

След като наскоро кметът на община Пловдив Здравко Димитров забрани
провеждането на общественото обсъждане със смехотворни аргументи, сега той призна пред медии за поредно неспазено негово обещание.

На 21-и септември, може би в резултат на нарастващото недоволство г-н Димитров обяви, че в същия ден общината в качеството си на възложител е предала всички проекти за стадиона на изпълнителя в електронен вид, а до края на същата седмица те ще бъдат предадени и на хартиен носител. Седмица по-късно се оказа, че това все още не е станало, но има пореден срок. На 27-и септември г-н Димитров заяви пред журналисти, че това ще стане едва в края на тази седмица.

Поредното неспазване на сроковете, свързани с конкретни ангажименти за строежа на „Колежа“ е последното доказателство за това, което смятаме за престъпно нехайство по отношение на един от най-важните инфраструктурни проекти в града. В резултат на всичко това няколко месеца преди официалната дата за край на строежа по изискванията на обществената поръчка ние все още не знаем дори колко ще струва завършването на стадион „Христо Ботев“ по проекта, за който мечтаем всички. До ден днешен все още няма пълната проектна документация, заради което пък няма и пълна количествено-стойностна сметка. Сметка, за която имаме осигурени 37 млн. лева от държава и община, извоювани с огромните усилия на жълто-черната общественост.
Е, г-н Димитров,
Докога ще продължавате с лъжите за Колежа?

С уважение:

Обединени фракции Бултрас
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив
Сдружение ПФК Ботев

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВИЖ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker