бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бултрасите бойкотират мача със Славия, вижте как

Феновете на Ботев (Пд), и по-специално обединени фракции Бултрас, пуснаха съобщение на своята страница, че няма да присъстват на досегашната Южна трибуна по време на срещата със Славия от третия кръг на Първа лига в понеделник.

Днес стана ясно, че Лицензионната комисия към БФС дава право на Ботев (Пд) да домакинства на базата в „Коматево“ още следващия мач.

Вижте какво написха бултрасите. Екипът на TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Приятели, след като официално мачът със Славия ще се проведе в Коматево, искаме да ви съобщим, че обединени фракции БУЛТРАС няма да присъстват на досегашната Южна трибуна. Тя ще остане празна, като на новопоставените плексигласови плоскости ще разположим достатъчно красноречив и ясен транспарант, с който се надяваме да стане ясно на цялата общественост, най-вече ботевистката такава, защо предприемаме тези действия. Ние пак ще бъдем на базата и ще подкрепим отбора срещу Славия, но не и в условията на животни в зоопарк. Досегашния компромис, който правехме във всеки мач в Коматево, се изчерпи напълно.

ИСКАМЕ СИ СТАДИОНА !!!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker