Ботев ПловдивБукмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияФутбол

Букмейкър: Преди дербито на кръга между Левски и Ботев

Отборите Левски и Ботев (Пловдив) се срещат един срещу в дербито на 27-мия кръг в Първа лига.

Предстои ни една среща, изпъленан с много заряд и футболна история. По трибуните на стадион Виваком Арена със сигурност ще бъде също горещо, тъй като се очаква сериозна бройка привърженици от двете страни да напълнят стадиона. Двубоят е в неделя от 20:30 часа.

Букмейкърите от своя страна предлагат невероятни коефициенти за срещата, като със сигурност запалянковците на двата отбора ще могат да се възползват от добри коефициенти.

Според родния букмейкър efbet aбсолютен фаворит в срещата e тима на Левски като ставката за победа за сините е 1.45.

efbet продължава традицията да предлага по-високи коефициенти в сравнение с други букмейкъри, а специално за двубоя между Левски и Ботев, предлага и още много възможности за залог като Краен резултат & над 2.5 гола и много други. Може да видиш всички опции за залог ТУК.

*Може да депозирате лесно във вашия акаунт в efbet и след това да изтеглите печалбите си бързо и удобно с EasyPay и Cashterminal. ВИЖ ПОВЕЧЕ >>>

Преди двубоя Левски се намира в страхотна форма като за последните пет двубоя, сбърка само веднъж – срещу Лудогорец при загубата с 2:0. Преди това последваха три победи – 2:0 срещу Бистрица, 1:0 в дербито с ЦСКА – София и 3:0 над Славия. В последния кръг “сините” се наложиха с 3:4 над Верея.

Не така стоят нещата при “канарчетата”, които в последните пет двубоя имат само една победа – срещу Верея с 4:0. В останалите срещи те направиха 1:1 с Лудогорец, 1:1 с Дунав Русе, 0:0 с Черно море и 1:1 с Ботев Враца.

Отборът на Левски преди двубоя е считан за категоричен фаворит, но дали ”канарчетата” на Николай Киров няма да нарушат традицията и да запишат първа победа от над 30 години в София над Левски остава да разберем.

Коефициенти от efbet за срещата + ПРОГНОЗА:

Победа за Левски: 1.45

Равенство: 4.65

Победа за Ботев: 6.75

Над 2.5 гола в мача: 1.90

Под 2.5 гола в мача: 1.95

Прогноза: Победа за Левски и над 2.5 гола – 2.15

Виж още десетки опции за залог на тази среща на най-добри коефициенти, според проучване на екипа на TribunaPlovdiv.bg ТУК.

efbet предлага и множество бонуси за клиенти, които до момента нямат регистрация в сайта като бонус до 200 лвВиж повече с промокода за бонус от тук>>

НОВО: efbet предлага още опция за Затваряне на залога и страхотни бонуси при регистрация. Виж повече сега >>>

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 30.03.2019 15:48 и подлежат на промяна от букмейкъра. Отговорна игра 18+

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker