Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Акрапович: Търнава не ни изненада, ще търсим победа в Словакия

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори след невероятният успех на “черно-белите” над Спартак (Търнава), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

”Поздравявам всички. Какво да кажа за мача. Знаехме за качественото на Спартак, имат добри играчи и добра тактика. Някои неща, които си говорихме не ни вървяха в началото, но след това играта ни се получи.

Противникът имаше няколко добри шанса. Ние сами сме си виновни за тях, но трябва да ценим този късмет, че не получихме гол. Аралица имаше 100% шанс за гол, но пропусна.

Никой резултат не е комфортен, ако не вземеш мача сериозно. Резултатът изглежда добре, но ако влезем сериозно в мача и направим тези неща, които ни правят сериозен отбор, ще стане опасно за тях. Мачът е сериозен, ще говорим много за него.

Благодарим много на феновете, защото те бяха важна част днес. Пред тях всичко е възможно.

Не ме интересува какво ще стане в другата двойка, срещу която ще играем.

Търнава не ни изненадаха, наистина. Имахме няколко грешки в дефанзивен план в началото. Оставяхме по един играч свободен, но след това го променихме това нещо.

Мисля, че положението срещу Карагарен, също бе дузпа, но не искам да го коментирам. Преди няколко дни бях на Кръстова гора, да се помоля на Господ да ни дава такива шансове.

Митко Илиев е от тези футболисти, които ще липсват на футбола. Никога не съм имал такъв играч до момента”, сподели Акрапович, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker