Локомотив ПловдивФутбол

Бруно Акрапович: Играчите ми не ходят по дискотеки, а в Пловдив това е доста трудно

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изрази задоволството си след успеха с 4:1 над Ботев Враца. Наставникът похвали играта на своите в генералната репетиция за реванша със Спартак Търнава. Той призна също така, че отборът му не може да подцени словаците, но ще отиде в Търнава за победата.

„Мога да бъда щастлив след днешния мач. Момчетата показаха характер. Имахме труден мач в четвъртък и не можехме да играем, както искаме. Влязохме добре в мача, правейки промени. Вкарахме два гол и можеше да го затворим още през първата част. През второто полувреме също обаче имахме шансове. Така е във футбола – вкарват ти и става интересно. Накрая всичко завърши добре”, коментира Акрапович.

„Няма как да се контузват играчите, ако направят хубава подготовка. Ако работят, както искам, никой няма да се контузи. Не бяхме в Боровец на почивка и тренирахме добре. Комплименти за отбора, защото знаят какво аз искам. Не ходят по дискотеки, това е трудно в Пловдив. Сега ни предстои труден мач и ми се иска да направим феновете ни щастливи”, продължи той.

„Мисля, че няма да подценим предстоящата среща. Ще влезем в мача така, че да победим. Не може да стоим само в нашата половина – не сме такъв отбор. При този хубав резултат ще продължим да атакуваме Спартак Търнава. Всеки иска да продължи и ще мотивирам отбора, макар да е достатъчно мотивиран сам по себе си”, завърши Бруно Акрапович.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker