Локомотив ПловдивТопФутбол

Бруно Акрапович взе решение за френския защитник от ПСЖ

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович взе окончателно решение за защитника на ПСЖ, който бе дошъл на проби в отбора на пловдивчани.

Роденият на 6 септември 1997 година францу­зин Муса Сумаре направи няколко тренировки с “черно-белите”, но не успя да впечатли босненеца и е бил отпратен от него.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Сумаре е тренирал известно време с втория тим на ПСЖ, преди да дойде на “Лаута”.
“Не е това, което очаквахме, а и с нищо не показа, че е по-до­бър от нашите защитници”, заяви Бруно Акрапович, цитиран от “Тема спорт”.
В кариерата си Сумаре е ритал за италианския Нурезе, след което минава през Виртус Бергамо и швейцарския Киасо, преди да се върне във Франция и да остане един сезон в Шатору (Лига 2).

Подобни

2 Коментара

  1. Лятото си отива лека по лека и има само един нов и го пуска за по 10 минути.
    А ако всичко е нормално,трябва да почнете да мислите за зимна селекция след 1-2 месеца,а не в движение да правите всичко,играта да куца,да вкарваме зорллен по 1 голче и да се мъчим с отбори като Царско село, Ботев Враца и т.н.
    Гонзо и Бруно, стягайте редиците да не стане като преди време!
    Крушарски и той да развърже повече кесията,защото с пръдня боя не се прави!

  2. Бруно, какво очакваш да дойде за без пари, някой Серхио Рамос ли?
    Класните футболисти искат пари! С Крушарски търсите да намеруте под вола теле!
    Изключително безотговорно отношение относно селекцията.Вие трябваше да сте се разбрали с новите попълнения още преди да е свършил сезона, а не тепърва да търсите.Как може такава простотия?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker