Ботев ПловдивТопФутбол

Бригада Тракия: Апелираме простащината, интригантите и задкулисните интереси да стоят вън от нашия дом

Привържениците на Ботев Пловдив от фракцията “Бригада Тракия” също излязоха с позиция след последните дни и напрежението, което витае около клуба.

Запалянковците апелираха цялата ботевистка общност да бъде обединена, защото само тогава клуб и фенове могат да бъдат едно цяло.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

profittips-the best football tips

Като една от най-старите фен групи на Ботев Пловдив, членовете на Бригада Тракия не можем да останем безучастни от случващото се в любимия ни клуб в последните дни. Категорично заявяваме, че институцията Ботев Пловдив не заслужава мястото във временното класиране и настояваме „радикалните“ промени да продължат, като същите да бъдат изразени и с резултати в най-кратък срок! Институцията Ботев Пловдив не трябва да бъде заобиколена от интриги от най-ниско ниво, поругаващи честта на поколения Ботевисти, прославили клуба ни на европейско ниво!

Убедени сме, че след частичното въвеждане в експлоатация на стадион Христо Ботев футболният ни клуб е още по-интересен за развиване на футбол, бизнес и популяризиране на Ботевизъм сред малки и големи. Заявяваме, че ще се борим до последен дъх клубът ни да не бъде въвличан в реципрочните интереси на уредени мачове, финансово облагодетелстване и разглеждане на жълто-черното общество като електорат!
Всеки от нас помни:

– мрачните времена на едно 10 годишно иго, което тегнеше над нас;
– възходът ни от нулата и намирането на основен собственик;
– битката ни със задкулисни интереси, които доведоха до 2 спасителни кампании и оздравяване на отбора ни до пълна юридическа и финансова цялост, след множество безсънни нощи;
– задържането ни на отбора в елита, благодарение на усилията на Сдружение ПФК Ботев и тежките преговори с нов финансов благодетел;
– 10 годишната ни война да си върнем стадионът, който ни беше откраднат;

Апелираме всяко жълто-черно сърце да тупти в ритъма на запазването на здравословното финансово и юридическо състояние на Ботев Пловдив.

Апелираме простащината, интригантите и задкулисните интереси в съчетание с политиката да стоят вън от нашият дом!

Знаем, че само, когато сме обединени като „един“ можем да постигнем най-доброто за клуба си и поколенията след нас!

Бригада Тракия

Стоичков и WINBET представят: Diamond Plus Stoichkov Edition 🏆 атрактивни бонус нива и много печалби

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker