ЛокомотивТенисТоп

Бригада Пловдив излезе с позиция след като Мико Кузманов напусна ТК „Локомотив Пловдив „

Привържениците на Локомотив от групата „Бригада Пловдив“ излязоха с позиция след като вчера пловдивчанинът и втора ракета на България по тенис Димитър Кузманов обяви, че напуска ТК „Локомотив Пловдив“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Локомотив Пловдив – това сме ние!

Времето си минава, а вижданията и разбиранията на много „хора“ се променят, но… Има една константа, която никога няма да претърпи промени. Емблемата на Пловдив, а именно Локомотив, не е на собствениците му, защото видиш ли „който плаща, той поръчва музиката“, не е на общината, не е на политиците и схемите им, Локомотив е на феновете и легендите на този отбор. Хората, които са дали всичко за черно-бялата идея, клели са се да оставят животите си, ако е нужно, за да бранят разбиранията предавани от поколение на поколение.
Димитър Кузманов и семейството му са основен стълб за Локомотив! Дали да реди хореография или да се бие на корта за емблемата, Димитър Кузманов винаги е излизал гордо да даде всичко от себе си и да защити честта на святото райе… Можем спокойно да заявим, че текстът от една стара локомотивска песен „донесъл слава, черно-бяла слава“ е в перфектен синхрон с делата на семейство Кузманови.
В недоумение сме какво и как би довело до напускането на цяла епоха в пловдивския тенис, но сме абсолютно убедени, че хората стоящи зад това дело, изобщо нямат идея какво е Локомотив за град Пловдив, защото ако имаха и най-малка представа, щяха да знаят, че Мико е носител на всички отговарящи добродетели, които са в основата на всяка една черно-бяла легенда!
Бригада Пловдив категорично застава зад Димитър Кузманов и цялото му семейство!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker