Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев U19 с разгром над Берое, вече 9 часа “канарчетата” не са получили гол у дома

Ботев победи с 4:0 Берое в мач от 26-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на един от естествените терени на базата на “канарчетата” в Коматево. Възпитаниците на Костадин Видолов поставиха своеобразен рекорд, след като в 6 поредни домакинства (над 9 часа игра) не са получили гол във вратата си. За последно в Коматево са разписа отборът на ЦСКА на 19 октомври 2013 година.

Първата част на срещата със “заралии” беше изключително здрава, като играта бе изпълнена с множество единоборства. “Жълто-черните” успяха да открият резултата още в 8-ата минута, като точен бе Гери Димитров. Пловдивчани владееха инициативата, а гостите разчитаха на контраатаки, като при няколко от тях успяха да затруднят отбраната на Ботев, но не съумяха да реализират гол.

Началото на второто полувреме отново бе белязано от гол за пловдивчани. В 50-ата минута топката бе върната към стража на “жълто-черните” Филип Димитров, който я изрита мощно напред, тя прехвърли защитата на старозагорци и Наско Милев успя да се пребори за нея и с хубав удар покачи на 2:0. Този гол до голяма степен успокои ботевистите и те установиха траен контрол върху топката. Малко по-късно Наско Милев реализира втория си гол в срещата от дузпа, а крайното 4:0 оформи Никола Марин.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker